[All] Prędkość maksymalna
- krzysiek_kw15
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
110km/h :mrgreen: może jeszcze z 10 :lol: by wydusił ale prosta sie skonczyła. I mysłe że te 120 to byłoby max dla tego autka. 1,6d suuper slow :-x . Ale przynajmniej dziewczyna nie może na mnie krzyczeć że szybko jeżdze :lol:
Jak Wam chodzą autka z takimi silnikami? Ile z nich wydusiliście?
Chyba, że licznik zaniża . Opony mam standardowe 185/65 r14
Jak Wam chodzą autka z takimi silnikami? Ile z nich wydusiliście?
Chyba, że licznik zaniża . Opony mam standardowe 185/65 r14
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
on właśnie to jest pytanie...,
w zeszłym roku bujnąłem sie moją niunia po niemieckiej BANIE 205 km/h i ani grama więcej choć zaczęła się górka w dół to i tak nic więcej nie poszedł, ale od pewnego czasu zaobserwowałem, że przy prędkości około 130 - 140 km/h nagle przestaje ciągnąć, tak jakbym upuścił trochę z gazu i przestaje przyspieszać, następnie puszcze zupełnie gaz i potem gwałtownie wcisnę do dechy do dalej ciągnie do 160 km/h i znowu ten spadek, co to może być???
w zeszłym roku bujnąłem sie moją niunia po niemieckiej BANIE 205 km/h i ani grama więcej choć zaczęła się górka w dół to i tak nic więcej nie poszedł, ale od pewnego czasu zaobserwowałem, że przy prędkości około 130 - 140 km/h nagle przestaje ciągnąć, tak jakbym upuścił trochę z gazu i przestaje przyspieszać, następnie puszcze zupełnie gaz i potem gwałtownie wcisnę do dechy do dalej ciągnie do 160 km/h i znowu ten spadek, co to może być???
-
- Forum Audi 80
Swoim B4 w avancie na 2.6i na gazie leciałem 200 nie testowałem na V max ale po przeczytaniu wszystkich postów mam ochote :mrgreen: pytałem różnych znajomych i podobno to auto ma V max 240 licznikowe.
Ale przyspieszenie o 120 do 180 no nie mierzyłem ale długo nie trwało jak pierwszy raz to robiłem to mnie nieźle zdziwiło patrze na budzik a tu już dwieście hehe ciemno las no niby pusta droga no ale.......... kangury, dziki, jelenie, i groźne wiewiórki czają się i odpuściłem :oops: no co kocham ten silniczek nie chce mu zrobić krzywdy
Ale przyspieszenie o 120 do 180 no nie mierzyłem ale długo nie trwało jak pierwszy raz to robiłem to mnie nieźle zdziwiło patrze na budzik a tu już dwieście hehe ciemno las no niby pusta droga no ale.......... kangury, dziki, jelenie, i groźne wiewiórki czają się i odpuściłem :oops: no co kocham ten silniczek nie chce mu zrobić krzywdy
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80