[Audi 80 B3 2.0 ]
-
- Forum Audi 80
[Audi 80 B3 2.0 ]
Zaprasza na opinie moje oczko w głowie
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2008, 11:02 przez fenderdeluxe, łącznie zmieniany 5 razy.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Kolego na poczatek poczytaj regulamini i sposob nazywania tematów, to tak na przyszłośc zebyś nie miał problemów z modami Ciekawe forma prezentacji auta, wszystko fajnie czerwoan strzała ale jak dla mnie nie podoba mi sie ta brewka (moja sugestia i wcale nie musisz sie z nia liczyć) rezta bardzo fajna, dodałbym jeszcze na przód zderzak z coupe i były by super.
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
czepili sie brewki i maja racje hehe ja bym jednak dał brewke ale iną hehe <mikolaj>
pozatym to co mi sie rzucilo mocno w oczy jeszcze to skoro kratka w zderzaku jest pomalowana na czerwono do dlaczego listwy boczne sa czarne? albo listwy tez w kolor albo kratka na czarno ... szczegółów się nie będe czepiać :mrgreen: a tak pozatym moje zdanie sie nie liczy twoj woz twoj wybor gratuluje ze postanowiles wyroznic swoje auto sposrod tlumu zwyczajniaków i poszedles dobra droga pozdrawiam Cie serdecznie.
pozatym to co mi sie rzucilo mocno w oczy jeszcze to skoro kratka w zderzaku jest pomalowana na czerwono do dlaczego listwy boczne sa czarne? albo listwy tez w kolor albo kratka na czarno ... szczegółów się nie będe czepiać :mrgreen: a tak pozatym moje zdanie sie nie liczy twoj woz twoj wybor gratuluje ze postanowiles wyroznic swoje auto sposrod tlumu zwyczajniaków i poszedles dobra droga pozdrawiam Cie serdecznie.