i za to respektrafalaudi1 pisze:noorbi, staram sie nie popsuc tego auta choinkowaniem
sory za ot
To jest najgorsze, mam to samo i zastanawiam sie co zrobić by maska zabezpieczała się jakoś przed otwarciem. Bo jeśli nie ma rygla, to nie ma żadnego z dodatkowego zabezpieczenia przed samoistnym otwarciem. Ja się o to boję bo słyszałem o takich przypadkach. Sam mam takiego grila i chyba wrzucę ori :mrgreen:rafalaudi1 pisze:Najlepsze to to ze ten grill otwiera sie bez żadnych dodatkowych urzadzeń <ok>
Zgadzam się z przedmówcąjacu78 pisze:Patrząc na zdjęcia twojej furki z poprzedniej strony, mając porównanie wyglądu ze starym grillem i nowym, zostałbym przy ori. Po prostu tak mi się bardziej podoba i wiem, że u siebie tego nie zmienię, podobają mi się te 4 kółeczka.rafalaudi1 pisze:Postanowiłem kupić nowy grill dla niuni w nagrode
Dlatego ja też nie zdecydowałem się na zmianę grilla, tylko na jego pomalowanie :mrgreen: Mi się też kółeczka podobają <ok>jacu78 pisze:Patrząc na zdjęcia twojej furki z poprzedniej strony, mając porównanie wyglądu ze starym grillem i nowym, zostałbym przy ori. Po prostu tak mi się bardziej podoba i wiem, że u siebie tego nie zmienię, podobają mi się te 4 kółeczka.rafalaudi1 pisze:Postanowiłem kupić nowy grill dla niuni w nagrode