Czapki i koszulki
-
Arczizioom
Jak dla mnie to czarny jest najlepszy <ok> może to dla tego że zawsze na czarno chodzę ubrany
ale jakby była też możliwość zakupienia białej to myślę że na jedną sztukę bym się skusił ale jednak czarna wymiata :mrgreen: tylko nie wiem jak z czapeczką... osobiście nie noszę ale jakbyśmy robili zlocik na całą Polskę to fajnie by wyglądało jakby wszyscy w czapeczkach mykali 
Witam wszystkich.
Wdzę że kolega Doc zdecydował sie na koszulki. hmm.... bardzo soczysty projekt.
Widać wszystko jest w toku ,wiec nie zaszkodzi juz teraz jak pochwale sie swoim Projektem koszulki ktory przesłałem ADMINISTRACJI wczesniej. Szkoda że bez akceptacji.
![Obrazek]()
Ps. przepraszam za duzy rozmiar pliku.
Pozdrawiam
szkodnik
Wdzę że kolega Doc zdecydował sie na koszulki. hmm.... bardzo soczysty projekt.
Widać wszystko jest w toku ,wiec nie zaszkodzi juz teraz jak pochwale sie swoim Projektem koszulki ktory przesłałem ADMINISTRACJI wczesniej. Szkoda że bez akceptacji.

Ps. przepraszam za duzy rozmiar pliku.
Pozdrawiam
szkodnik
guzio pisze:Biała koszulka elegancka
szkodnik wg mnie Twój projekt jest troszkę "przebajerowany" ,ale logo klubu na piersi i 4 pierścienie z czerwony napisem Audi z tyłu może by się przyjęło :?: ?
Eeeeeee ale to jest tylko kwestia mojego gustu. Wszystkie napisy jakie znajduja sie na koszulce mozna swobodnie usunac i zostawic odpowiednia wersje. ale teraz to juz po ptokach.
a tak na marginesie.
Uwazam jednak ze kolor czerwony jest jak najbardziej odpowiednim kolorem dla klubowej koszulki.
Powód:
Bardzo mozcno kojazy sie z naszym forum.