[B4/ABK/Coupe] Szkło do Lampy Przedniej
[B4/ABK/Coupe] Szkło do Lampy Przedniej
Witam / Mam taki problem zbiło mi sie szkło w moim coupe nie wiem jakie szkoło dokupić do reflektora dodam jeszcze że szło jest zespolone Na żarówkę [ H1 , H4 ] były takie w B3 ale czy sie nada od B3 do B4 . Przeglądając forum natknąłem się na post i tam coś było jeszcze o szkle do soczewki . Tak wogule ile jest rodzajów szkieł zespolonych ?
raczej cieżko Ci bedzie kupić używane szkło, bo najcześciej przy uderzeniach szkło pęka ale może sie uda.Wydaje mi sie ( moge sie mylić) że masz soczewke bo masz żarówke H1, o takie szkła jest troche łatwiej niż do lampy na żarówki H4+H4. Ja niedawno szukałem takiego szkła to pod soczewke można kupić bez wiekszych problemów, natomiast do zwykłej niegdzie nie było
H4+H4 :shock: gdzie takie występuje :shock:ryniek_p pisze:raczej cieżko Ci bedzie kupić używane szkło, bo najcześciej przy uderzeniach szkło pęka ale może sie uda.Wydaje mi sie ( moge sie mylić) że masz soczewke bo masz żarówke H1, o takie szkła jest troche łatwiej niż do lampy na żarówki H4+H4. Ja niedawno szukałem takiego szkła to pod soczewke można kupić bez wiekszych problemów, natomiast do zwykłej niegdzie nie było
Mam szkło lewe od kierowcy.
Jeszcze mam :!: