[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
Witam
Moje gratulacje!
Wygląda świetnie
Ale powiedz skąd wyrwałeś te kierunki z obrysami?
Miałem takie same (kierunki na czerwono świeciły i troszkę się zawsze przy kontroli produkować musiałem) ale znalazł się młodzieniaszek który zamiast na drogę patrzeć to swoją (chyba ) kobietę siedzącą na bocznym fotelu obserwował i trochę mi tył popsuł więc kupiłem z allegro inne niby czerwone zamienniki bez obrysów.
Szukam wszędzie takich jak Twoje i nigdzie trafić nie mogę...
Widzę że nie szczędzisz złotówek dla swojej niuni?
Zazdroszczę...
Pozdrowionka
Moje gratulacje!
Wygląda świetnie
Ale powiedz skąd wyrwałeś te kierunki z obrysami?
Miałem takie same (kierunki na czerwono świeciły i troszkę się zawsze przy kontroli produkować musiałem) ale znalazł się młodzieniaszek który zamiast na drogę patrzeć to swoją (chyba ) kobietę siedzącą na bocznym fotelu obserwował i trochę mi tył popsuł więc kupiłem z allegro inne niby czerwone zamienniki bez obrysów.
Szukam wszędzie takich jak Twoje i nigdzie trafić nie mogę...
Widzę że nie szczędzisz złotówek dla swojej niuni?
Zazdroszczę...
Pozdrowionka
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
edd pisze:sa to lampki ameryka prosto z lodzi od jakiegos ziomka nie wiem jakiego ale mam hi hi <ok> <ok> <ok> <ok> musze chyba wstawic fotki jak to swieci
Dbaj o nie Edd bo mają swój urok a ciężko znaleźć takie drugie.... Wiem coś o tym....
Nie jeden powie że wiocha ale u mnie z dodatkiem diodowych obrysów świeciły (moim skromnym zdaniem) naprawde efektownie...
Nie dość że masz chłopie rękę do tego auta to i duuuuuuużo szczęścia skoro trafiasz takie rarytasy.
Jak będą zdjęcia sam się przekonasz że jednym się spodoba a inni okrzykną to choinką.
Pozdrawiam
PS Gdybyś ze swoim szczęściem trafił gdzieś jeszcze takie dawaj znać
Bez rejestracji jezdzisz? bo w czwartek (albo srode) widziałem jak wyjeżdzałeś z PG to nie miałeś jeszcze tylniej
Lampy pierwsza klasa, sam bym chciał miec u siebie US/Japan :]
BTW) We wtorek dowiedziałem się, że masz skóre w środku Kolega z grupy zachwalał Twoją Niunie i mówił o skórze, po tym musiałem ją zobaczyć i stwierdzam, że jest boska :]
Tylko prawde mówiąc tak sobie komponuje się ze srebrną budą.
Pozdro
Lampy pierwsza klasa, sam bym chciał miec u siebie US/Japan :]
BTW) We wtorek dowiedziałem się, że masz skóre w środku Kolega z grupy zachwalał Twoją Niunie i mówił o skórze, po tym musiałem ją zobaczyć i stwierdzam, że jest boska :]
Tylko prawde mówiąc tak sobie komponuje się ze srebrną budą.
Pozdro