sorki panowie ale przez przypadek wcisnąłem sobie dela :shock: i skasowałem cały temat
ale może odpowiem mrx1983
W sumie to wymiana oleju w moim przypadku tu nic nie da, bo tak jak wcześniej pisałem mam też ubytki płynu chłodniczego, więc podejrzenie pada na uszczelkę pod głowica, pojade z tym do znajomego mechanika to może coś poradzi a jak nie to wymienie i już
jak już bedzie po badaniu to dam znac o przyczynie
Pozdrawiam
[80 B4/2.0/ABT] Biały nalot na bagnecie
ale mozesz miec taka opcje jak ja:...patrze,plynu ubywa,olej bialy,mowie uszczelka pod glowica jak nic :-| zalamka,ide do znajomeg mechana,on do mnie zebym nie anikowal tylko zebym wpierw wymienil olej i zobaczyl czy odrazu sytuacja sie powtorzymaverick pisze:sorki panowie ale przez przypadek wcisnąłem sobie dela i skasowałem cały temat
ale może odpowiem mrx1983
W sumie to wymiana oleju w moim przypadku tu nic nie da, bo tak jak wcześniej pisałem mam też ubytki płynu chłodniczego, więc podejrzenie pada na uszczelkę pod głowica, pojade z tym do znajomego mechanika to może coś poradzi a jak nie to wymienie i już
jak już bedzie po badaniu to dam znac o przyczynie
Pozdrawiam
zrobilem tak i sie okazalo ze olej byl czysty przez kolejny miesiac...a plyn chlodniczy,no coz jaks czas pozniej znalazlem wyciek przy nagrzewnicy
roznie to bywa,lepiej zaczac od tych tanszych rzeczy niz wymieniac uszczelke
ale decyzja nalezy do ciebie,powodzenia .