[80 B3] stuki z tyłu auta
[80 B3] stuki z tyłu auta
przez spory okres czasu z autkiem nic się nie działo. Od paru dni jednak z tylnej częśći auta dochodza mnie odgłosy stukania. Jest to na tyle dziwne że stuki nie występiją zawsze ( Kiedy wjeżdzam na "martwego policjanta" stuków nie ma , natomiast jeśli wjadę w choć mała dziure występuje stuk. Co moze być przyczyną amory???spręzyny??? może coś innego??? i jak to własnym sposobem sprawdzić i wymienić zanim pojade na warsztat i połowe auta zostanie wymienione.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
miałem na myśli próg zwalniający a napisałem tak bo to moja żona zawsze tak mówi :-> "martwy policjant" dzięki za odpowiedz w weekend zaczynam sprawdzanie.
[ Dodano: 2008-04-04, 18:53 ]
koledzy powiedzcie mi jescze jak mam rozpoznać że mam walnięte tuleje, amory, sprężyny czy też jak mam sprawdzić stan odbojników na amortyzatorach.??????
[ Dodano: 2008-04-04, 18:54 ]
koledzy powiedzcie mi jescze jak mam rozpoznać że mam walnięte tuleje, amory, sprężyny czy też jak mam sprawdzić stan odbojników na amortyzatorach.??????
[ Dodano: 2008-04-04, 18:53 ]
[ Dodano: 2008-04-04, 18:54 ]