[All] CB Radio - wybor i montaz
[All] CB Radio - wybor i montaz
niewiem czy to w tym dziale ale najbardziej mi to tu pasuje mianowicie chcem załozyc cb radio i gdzie waszym zdaniem było by najlepsze miejsce zeby było pod reka podłanaczone 'zamocowane' model uniden 510 nie jest duze
Ostatnio zmieniony 26 paź 2012, 11:46 przez ciachoo, łącznie zmieniany 5 razy.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja mam unidena ale 520 także wielkośc identyczna, mam pod kierownicą po prawej stronie a szczekaczkę przykręconą do konsoli ale z regóły wkladam ją w półeczkę nad radiem bo dobrze tam pasuje i jest pod reką, po lewej stronie nie wygodnie bo kabel od szczekaczki wisi i wala się po kolanach, przynajmniej mnie to drażniło.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 21:55 przez M@rcus, łącznie zmieniany 2 razy.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
I tak za każdym razem odkręcasz i przykręcasz antene? czy masz kieszeń?msanchez pisze:ja tez mam CB ale mieszkam w wawie wiec wyjmuje je bo jak ktoś przyuwazy to sie z nim porzegnam. zamontowałem nie na stałem tylko wciska miedzy siedzenie pasarzera a ten plastik od recznego. i sztywno siedzi blisko i pod ręką nie wypada jest super
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ja mam cb pod kierownica i jest miodzio, antene mam na dachu na stale wyprowadzona i zdejmuje , odkrecam sam bacik a podstawa jest na dachu non stop.
Bardzo sie przydaje i nawet ktos kto jest niesmialy to moze tylko nasluchiwac i tez uniknie kilku mandacikow...ogolnie jak dal mnie bardzo przydatna rzecz zwlaszcza jak gdzies sie spieszysz bardzo i musisz troche popiratowac zeby zdazyc na czas... 8-)
Bardzo sie przydaje i nawet ktos kto jest niesmialy to moze tylko nasluchiwac i tez uniknie kilku mandacikow...ogolnie jak dal mnie bardzo przydatna rzecz zwlaszcza jak gdzies sie spieszysz bardzo i musisz troche popiratowac zeby zdazyc na czas... 8-)
- radek kocio
- Forum Audi 80
- radek kocio
- Forum Audi 80