Witam, <ok>
problem polega na tym że po przejechaniu pewnego odcinka drogi auto zaczyna hamować,jest to znacznie odczuwalne w przyspieszeniu,zawieszenie robi sie sztywne,podskakuje na dołkach i ciężko kreci sie kiera.
Najgorsze jest że po uniesieniu auta (zazwyczaj jak auto trochę postoi)można bez problemu kręcić każdym z kół jak by wszystko było ok.Wymienione zostały klocki przód i tarcze hamulcowe(poprzednie powichrowało)po za tym zaciski i cylinderki (przód i tył)nigdzie nie są zapieczone.
Co może być tego przyczyna :?: co należy posprawdzać :?:
[b4 1z] Hamulce nie puszczaja gdy silnik ciepły
[b4 1z] Hamulce nie puszczaja gdy silnik ciepły
Ostatnio zmieniony 24 mar 2008, 16:14 przez gregor915, łącznie zmieniany 1 raz.
Płyn rzekomo był wymieniany jakieś 20tys.km przed tym jak wszedłem w posiadanie tego auta plus moje 30tys.km tj.50tys.km
''Fachofcy'' u których były wymieniane hamulce,na wieść o tym że auto zachowuje sie jak wyżej opisałem, płyn hamulcowy wykluczyli w pierwszej kolejności.No w sumie żadnych sensownych kroków w naprawie też nie poczynili.Auto musiało samo się wyleczyć
''Fachofcy'' u których były wymieniane hamulce,na wieść o tym że auto zachowuje sie jak wyżej opisałem, płyn hamulcowy wykluczyli w pierwszej kolejności.No w sumie żadnych sensownych kroków w naprawie też nie poczynili.Auto musiało samo się wyleczyć