[80 b3] Problem z alarmem
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- RobertŁomża
- Forum Audi 80
Myślę,że forum nie jest miejscem licytacji swoich umiejętności ani też czepiania się kogokolwiek,tylko dzielenia się wiedzą itd.Takie osobiste wycieczki pod czyimś adresem naruszają regulamin forumPrezesik_lodz pisze:[. Wiec assai zanim napiszesz ze ile to ty juz czasu
[ Dodano: 2008-03-30, 23:08 ]
spróbuj odseparować diodami wejścia alarmu z krańcówek i czujników dodatkowychRobertŁomża pisze:to problemu nie usunęło
Wczesniej pisalem ze byc moze pilot daje mi zły sygnal i alarm sie wlacza. Sprawdzile to tak jak mi polecono, wyjalem bateryjke po zabezpieczeniu alarmu. Dalej po chwili sie wlacza.
Wiem tez juz napewno ze nie mam centralki z alarmem w bagazniku kolo zbiornika paliwa. Jest tam tylko umieszczona centralka centralnego zamka.
Dalszy ciag wkrotce :roll:
Wiem tez juz napewno ze nie mam centralki z alarmem w bagazniku kolo zbiornika paliwa. Jest tam tylko umieszczona centralka centralnego zamka.
Dalszy ciag wkrotce :roll:
- RobertŁomża
- Forum Audi 80
[ Dodano: 2008-03-30, 23:08 ]
Ja mam seryjny centralny zamek i podłączyłem jedynie nowa centralke do sterowania calym centralnym. wszystko sie zamyka centralny automatycznie sie nie otwiera tyle że syrena wyje i kierunki migają a jak ja mam sie dobrac do odseparowania dych krańcówek?
spróbuj odseparować diodami wejścia alarmu z krańcówek i czujników dodatkowych[/quote]RobertŁomża pisze:to problemu nie usunęło
Ja mam seryjny centralny zamek i podłączyłem jedynie nowa centralke do sterowania calym centralnym. wszystko sie zamyka centralny automatycznie sie nie otwiera tyle że syrena wyje i kierunki migają a jak ja mam sie dobrac do odseparowania dych krańcówek?