Wszystko sie wyjaśniło

Jednak nowy czujnik ( zamiennik ) okazał sie do niczego! Tak jak pisaliście, że te nowe zamienniki czujników do 30zł a nawet może do 50zł są z reguły wadliwe i nie pokazują prawidłowej temperatury! Wsadziłem od kolesia z B4 oryginalny czujnik temp. i wszystko wrociło do normy :mrgreen: mój nowy kupiony (zamiennik) wsadziliśmy do niego i co widzimy..... 110-115 stopni !!! Te zamienniki to sie nadają do zatkania dziury w beczce :mrgreen: Co najlepsze poszedłem z paragonem do sklepu i tłumacze facatowi, że czujnik jest do d... !!! Odpowiedział, że jest to urządzenie elektoniczne/elektryczne i nie podlega gwarancji! Głupie tłumaczenie, ale co tam mam na nich sposób jeszcze mi w zębach przyniosą kasę za ten szajs, który sprzedali i później nie chcieli przyjąć!
Emem z działu download pobierz
dload.php?action=file&id=5
i przeczytaj strone 49! Nie może tak być jak piszesz! miałem B3 mam B4 i wszystko chodziło tak jak w tej książce piszą! Masz sprawny czujnik i sprawny teromstat to nie ma .... we wsi!
Wszystkim użytkownikom odpowiadającym w tym poście serdecznie dziekuję za porady i pomoc! Pozdrawiam Brother_red