[80 B3]Kontrolka od ABS
[80 B3]Kontrolka od ABS
mam problem z ABS-em. kontrolka sie swieci przez cały czas i nie wiem czy abs działa czy nie działa czy oznacza to ze ABS jest właczony czy sygnalizuje jakis problem. jest tez przycisk od ABS ale on nie działa bo czy jest wcisniety czy nie to nic sie nie zmienia.
audi 80 1,8 S r.91 prosił bym o porade
audi 80 1,8 S r.91 prosił bym o porade
Ostatnio zmieniony 23 lut 2007, 00:06 przez msanchez, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Jak koła sie blokują to abs nie działa powinny sie obracac i pod pedałem powinienes czuć jak coś by go wypychało wiec skoro jest jak piszesz to ABS nie działa
bodajrze najlepiej sprawdzić czujniki przy kołach ktoryś mogł się np zabrudzić i wystarczy go przeczyścić jak to nie pomoze to moze to być droższy temat
bodajrze najlepiej sprawdzić czujniki przy kołach ktoryś mogł się np zabrudzić i wystarczy go przeczyścić jak to nie pomoze to moze to być droższy temat
- Kosmos13ar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam
Ja mam inny problem
Po wymianie belki jak ruszam to muszę wyłączyć ABS i ponownie włączyć lampka gaśnie i jest włączony
co mam zrobić czy ktoś miał już taki problem?
Może czujniki są za płytko wsadzone
[ Dodano: 2007-02-26, 17:15 ]
u mnie ABS nie działał i też nie wiedziałem co robić dopóki amorków nie wymieniałem przednich i włożyłem głębiej jeden z czujników
Ja mam inny problem
Po wymianie belki jak ruszam to muszę wyłączyć ABS i ponownie włączyć lampka gaśnie i jest włączony
co mam zrobić czy ktoś miał już taki problem?
Może czujniki są za płytko wsadzone
[ Dodano: 2007-02-26, 17:15 ]
u mnie ABS nie działał i też nie wiedziałem co robić dopóki amorków nie wymieniałem przednich i włożyłem głębiej jeden z czujników