[B4 AVANT] Problem z prądem do szyberdachu.
[B4 AVANT] Problem z prądem do szyberdachu.
Mam problem z prądem do szyberdachu. Na kablu który doprowadza do niego prąd pokazuje mi się 5V zamiast 12V. Obok jest 12V ale jak się podepnę pod niego to przełącznik cały czas mi się pali i pożera prąd. Podobno jest tam gdzieś bezpiecznik termiczny i ze to może być on ? Czy ktoś miał z tym podobny problem ?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
No niestety nie moge bo juz nie mam tego auta (a czesci z niego jezdza w Twoim szybrze :mrgreen: ) ale z tego co pamietam, to szyber jeszcze przez jakis czas działa (podswietla sie) tak jak elektryczne szyby.OGr pisze:Czy możesz sprawdzić czy podświetlenie przycisku gaśnie po zamknięciu auta i właczeniu alarmu ?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Ja zobacze zaraz u siebie jak jest z szybami po właczniu alarmu, czy odcina automatycznie do nich prad. Ale też jest opcja ze alarm masz nie podpiety pod szyber, i dla tego też go nie odcina.... a własciwie jak długo podswietla Ci jeszcze przycisk po zamknieciu auta?
[ Dodano: 2008-04-08, 08:53 ]
W coupe napewno pamietam po zamknieciu auta kluczykiem (nie mialem alarmu) to szyber nada dzialał jeszcze przez jakis czas.
[ Dodano: 2008-04-08, 08:59 ]
Sprawdziłem w tej audi co mam teraz (2 elektryczne szyby) po wycigieciu kluczyka ze stacyjki i otwarciu drzwi odrazu zanika prad, ale w tej poprzedniej gdzie miałem 4 szyby w pradzie mogłem wyjac kluczyk otworzyc dzwi a szyby jeszcze chodziły przez 2minuty.
[ Dodano: 2008-04-08, 08:53 ]
W coupe napewno pamietam po zamknieciu auta kluczykiem (nie mialem alarmu) to szyber nada dzialał jeszcze przez jakis czas.
[ Dodano: 2008-04-08, 08:59 ]
Sprawdziłem w tej audi co mam teraz (2 elektryczne szyby) po wycigieciu kluczyka ze stacyjki i otwarciu drzwi odrazu zanika prad, ale w tej poprzedniej gdzie miałem 4 szyby w pradzie mogłem wyjac kluczyk otworzyc dzwi a szyby jeszcze chodziły przez 2minuty.