Witam, od jakiegoś czasu nie działa mi włącznik ogrzewania tylnej szyby. Próby naprawy nie przyniosły oczekiwanego rezultatu. W związku z atakiem zimy, chciałem dziś w nad ranem - po uruchomieniu auta - włączyć ogrzewanie tylnej szyby "na krótko" w kostce włącznika ogrzewania zwarłem przewody (górną parę) i ... sru zgasły kontrolki na tablicy zegarów,zgasł silnik, rozrusznik nie kręci. Przy próbie naprawy włącznika wydawało mi się, ze on zwiera na krótko (zamyka obwód) ,ale z tego wynika, że tylko mi się wydawało Sad.
Proszę o pomoc co mogło się sfajczyć w tych okolicznościach.
pzdr
ran
Proszę stosować TAG-i. Następnym razem źle nazwany wątek poleci do kosza!
[80 B3] ciemno na tablicy zegarów
[80 B3] ciemno na tablicy zegarów
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2008, 09:06 przez randolph, łącznie zmieniany 2 razy.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Na poczatek kolego poczytaj regulamin i zgonie z tym co jest tam napisane popraw temat.
Co sie mogło sfajczyć... hyy doslownie wszystko, ciesz sie ze nie spajczyła Ci sie cała buda, przełacznik nie chodzi na którko tylko działa przez przkaznik, tylna szyba ma ogromny pobór pradu co widać nawet po tych grubych kablach, na pocztek posprawdzaj wszystkie bezpieczniki i przekazniki.
Co sie mogło sfajczyć... hyy doslownie wszystko, ciesz sie ze nie spajczyła Ci sie cała buda, przełacznik nie chodzi na którko tylko działa przez przkaznik, tylna szyba ma ogromny pobór pradu co widać nawet po tych grubych kablach, na pocztek posprawdzaj wszystkie bezpieczniki i przekazniki.