hejka
calkiem niedawno nabylem (za flaszke) nowy sprzet :mrgreen: rok produkcji w dowodzie '90 no wiec auto troche mi sie nie zgrywa bo lampy i grill jakos do siebie nie pasuja, lewy blotnik przedni jakis inny, grill mi ni cholery nie pasuje na pas przedni (wisał na opaskach do przewodów) do tego maska od b3, puszczam zdjecia moze ktos mi wyjasni ta zagadke
[coupe b3/b4] problemy.....
[coupe b3/b4] problemy.....
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2008, 19:35 przez libton, łącznie zmieniany 1 raz.
lampy od S2 (to samo co b4) gril od b3 maska też, i raczej całe auto b3... sprzedaj lampy kup od 90 i zdezak, lub kup maske z pasem przedni(niektorzy to pomijaja ale patentują) od b4 błotnik od b4 i zdezak i bedzie w maire ładnie wygladać... aczkowlwiek ja nie bardzo lubie stylizacji b3 na b4(czyt maska od b4) ładne sa tylko błotniki i sam sie zastanawiam nad zmiana bo mi ktoś jeden spsujkał..., ale to sie zobaczy, jak to bedzie wygladac i pasować do reszty karoseri:)
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
niestety, mylisz się. looknij np. tutaj viewtopic.php?t=6085 (pierwsze foto) i zobaczysz jak wygląda grill przy B4 i w ogóle maskalibton pisze:problem w tym ze pas przedni jest chyba od b4 bo grill od b3 mi nie pasi