Znalazłem takie coś ...
http://www.allegro.pl/item335572117_tap ... avant.html
... i tak sobie pomyślałem że fajna skórka w autku nie byłaby taka zła Ta skóra od razu pewnie by nie spasowała ale w takim razie pytanko. Czy ktoś orientuje się czy gdyby rozebrać te fotele z A6 i przełożyć gąbki lub sam materiał do tych z B4 to dałoby się to zrobić ? Ewentualnie może przełożyć sam stelaż siedziska ? Niestety nie mam wymiarów jednych i drugich. Najlepiej byłoby rozebrać jeden i drugi i sprawdzić ale szkoda w ciemno kupować. Dodatkowo nie wiem jak z tylnymi.
[B4 AVANT] Przekładka foteli z A6
Zapewne sąciut szersze ale myślę że lepiej by to wyglądało jakbym przełożył też gąbkę. Tą zawsze można uformować do stelarza niż sam materiał do mojej gąbki Z tego co widzę po zdjęciach to tyle siedzisko jest całe, a w AVANT'cie B4 jest łamane. Mnie to jednak nie przeszkadza, może być w całości Na pewno wyglądałoby to super ale kwestia czy jest sens bo tak defakto z dwóch zrobi się jeden.
-
- Forum Audi 80
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
niestety fotek nie mam ale jak zrobię to wrzucę.
Łącznie z całym materiałem(skóra syntetyczna z gąbką, specjalne nici 270metrów!!!!, druty)to koszt około 550zł :mrgreen: +poświęcony czas czyli jakiś miesiąc 8-)
Ale powiem szczerze że noszę się z zamiarem obszycia samochodu brata i ojca i poszukuje patentu na dobre szwy.Może macie jakieś linki??
Łącznie z całym materiałem(skóra syntetyczna z gąbką, specjalne nici 270metrów!!!!, druty)to koszt około 550zł :mrgreen: +poświęcony czas czyli jakiś miesiąc 8-)
Ale powiem szczerze że noszę się z zamiarem obszycia samochodu brata i ojca i poszukuje patentu na dobre szwy.Może macie jakieś linki??