[All] Modyfikacje - dystanse i ich wplyw na zawieszenie
[All] Modyfikacje - dystanse i ich wplyw na zawieszenie
witam. Koledzy mam pytanie. chciałbym założyć dystanse do siebie i w związku z tym nasuwa ma sie pytanie: czy podzespoły takie jak łożyska itp nie będą szybciej siadać??
Ostatnio zmieniony 20 lut 2011, 14:00 przez jacus-87, łącznie zmieniany 1 raz.
A moglbys zamiescic zdjecie z tymi odsadzonymi kolami.zgredek27 pisze:Dodam tylko ze efekt na dystansie 20mm z tylu przy oponie 205..bardzo pozytywny <ok>wielkie dzieki kolego, wlasnie chodzilo mi o opinie uzytkownika :->
PS: w zimie tez smiga na dystansach..wiec okragle 1,5 zeby nie bylo ze sezonowo zakladane
nieznacznie.
Trza tylko dodać że dystanse powinny być z lekkiego stopu i idealnie stoczone,żadne tam od fiata metalowe. Dobry dystans jest zazwyczaj wypolerowany i powinny być do niego odpowiednio dłuższe śruby.
Na audi jeszcze nie mam po koszt mnie powala ,ahh jaka szkoda że nie 4x100 byłoby łatwiej :mrgreen:
Trza tylko dodać że dystanse powinny być z lekkiego stopu i idealnie stoczone,żadne tam od fiata metalowe. Dobry dystans jest zazwyczaj wypolerowany i powinny być do niego odpowiednio dłuższe śruby.
Na audi jeszcze nie mam po koszt mnie powala ,ahh jaka szkoda że nie 4x100 byłoby łatwiej :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80