[wielkopolska] Spot.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
hehe było ciekawie zwłaszcza że gril był w wielki piątek heheSzula298 pisze:No o spanie to tez isę nei boje u willego spałem w nogach u mojej dziewczyny wiec luzik hehehe a najlepiej jak by było ciepło :mrgreen: wiec jutro porobie foty i popytam o ceny wstępnie i napisze co i jak a propozycje możecie śmiało dawąc... :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Coś słabo nam idzie ta organizacja spociku.Propozycje są myśle że oby dwie dobre .Kolega edek napisał,że najpierw mogli byśmy jechać do Szuli i niech tak zostanie.Pozostaje się dowiedzieć czy na 100% jest domek [mi to jest obojętnie]ale chodzi o płeć piękną.Możliwość parkingu i myśle,że ognisko to by było to.No i pozostaje termin spotkania.A jak to już ustalimy to niepozostaje nam nic innego jak się spotkać i dobrze zabawić.
Więc tak jutro zrobie napewno zdjecia bo musze baterie naładowac
Bo mi się zapomniało oczywiście parking i mijsce jest gdzie zostawić auto zagdam z właścicielką aby koło domku [troche ją znam] wiec nie będzie problemu co do okniska to tez jest miejsce przygotowane i jest też gril murowany wiec nie ma problemu.... teraz zostaje tylko sprawa kiedy najlepiej weekend w tedy mysle ż ewszystkim by pasowało :mrgreen: i ile osób by było chętnych i tak jak mówiliście koledzy wczęsniej najpier można u mnie a jak się zrobi całkiem ciepełko można skoczyć do edka...... jutro wstawie foty dopytam cen i miejsc w domku :mrgreen:
Bo mi się zapomniało oczywiście parking i mijsce jest gdzie zostawić auto zagdam z właścicielką aby koło domku [troche ją znam] wiec nie będzie problemu co do okniska to tez jest miejsce przygotowane i jest też gril murowany wiec nie ma problemu.... teraz zostaje tylko sprawa kiedy najlepiej weekend w tedy mysle ż ewszystkim by pasowało :mrgreen: i ile osób by było chętnych i tak jak mówiliście koledzy wczęsniej najpier można u mnie a jak się zrobi całkiem ciepełko można skoczyć do edka...... jutro wstawie foty dopytam cen i miejsc w domku :mrgreen:
a kolegow
mamm jeszcze jedna propozycje co do spotu, mam tam zaklepany termin na majowke
wiec jak bedzie git to moze w lato jakis zlocik ustawimy <ok>
http://www.allegro.pl/item322144140_dom ... jowka.html
piszcie co wy na ta propozycje
pozdrawiam
mamm jeszcze jedna propozycje co do spotu, mam tam zaklepany termin na majowke
wiec jak bedzie git to moze w lato jakis zlocik ustawimy <ok>
http://www.allegro.pl/item322144140_dom ... jowka.html
piszcie co wy na ta propozycje
pozdrawiam
u tez fajna sprawa byłem kiedys tam na jakiejś dzikiek pilegrzymce hehe wiec do kościoła mi nie śpieszno ale domki jak najbardziej <tance>
[ Dodano: 2008-04-14, 19:55 ]
Ok w końcu pojechałem i porobiłem pare fotek domku co i jak wygląda ale szefowej nie było wiec nie wiem nadal ceny heh ale dowiem sie jak by co ... tu sa fotosy ....
Więc teraz macie pogląd jak by to mniej wiecej wyglądało....
[ Dodano: 2008-04-14, 19:55 ]
Ok w końcu pojechałem i porobiłem pare fotek domku co i jak wygląda ale szefowej nie było wiec nie wiem nadal ceny heh ale dowiem sie jak by co ... tu sa fotosy ....
Więc teraz macie pogląd jak by to mniej wiecej wyglądało....