Zakup został dokonany:)
Zakup został dokonany:)
Traf chciał, że kupiłem samochód z klubu AKP, niektórzy widzieli na własne oczy nie raz, ale i tak wrzucę nowe fotki, trochę robione na szybko z braku czasu. Ciekawe kto pierwszy zgadnie kto poprzednio nim jeździł:?:
Samochodzik to oczywiście Audi 100 2.8 quattro, z ważniejszego wyposażenia jest skóra podgrzewana, elektryka, tempomat, niestety brak klimy, to już moje kolejne autko bez klimy Samochodzik już zagazowany sekwencją
Wrażenia z jazdy nie porównywalne do coupe, komfort prowadzenia o wiele lepszy samochodzik całkowicie z innej półki, dla mnie bajka Zawieszenie eleganckie nic nie stuka i nie puka, napędy również w porządku, skóra jak na ten wiek w bardzo dobrym stanie.
A o to fotki:
Klik1
Klik2
Klik3
Klik4
Klik5
Klik6
Klik7
Samochodzik to oczywiście Audi 100 2.8 quattro, z ważniejszego wyposażenia jest skóra podgrzewana, elektryka, tempomat, niestety brak klimy, to już moje kolejne autko bez klimy Samochodzik już zagazowany sekwencją
Wrażenia z jazdy nie porównywalne do coupe, komfort prowadzenia o wiele lepszy samochodzik całkowicie z innej półki, dla mnie bajka Zawieszenie eleganckie nic nie stuka i nie puka, napędy również w porządku, skóra jak na ten wiek w bardzo dobrym stanie.
A o to fotki:
Klik1
Klik2
Klik3
Klik4
Klik5
Klik6
Klik7
Fajna furka środek masz super chciał bym taki mieć szkoda tylko ze nie ma klimki ale jak przyciemnisz szybki będzie chłodniej
Przesiąść się z qupety do 100 to niezły wypas
Słowa koleszki co ma 100
Gratuluję zakupu
Przesiąść się z qupety do 100 to niezły wypas
Słowa koleszki co ma 100
<haha> <haha>Dla nas każdy samochód gdzie dosięgasz do drzwi pasażera bez czołgania sie po fotelach to mały samochód
Gratuluję zakupu
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2008, 21:00 przez Fubi, łącznie zmieniany 1 raz.
No właśnie tego mi brakuje niestety poprzednia coupeta była także w skórze i bez klimy, jakoś wytrzymałem, ale możliwe że w C4 pojawi się klimagoldi j51 pisze:jedyny minus to skóra i brak klimy ale te parę mięśięcy w roku wytrzymasz
Dokładnie także jestem tego zdania.Fubi pisze:Przesiąść się z qupety do 100 to niezły wypas
Nad szybkami jeszcze pomyśle co z nimi zrobić.kokolino1 pisze:A kiedy zawitają jakieś aluski :?:
Właśnie na tych kołpakach to mi się starsznie nie podoba trzeba będzie czegoś poszukać.Selfish pisze:tylko uważaj bo po coupecie to się możesz zgubić w środku takiej wielkiej fury :mrgreen:
Niom troszkę więcej jest tych guziczków, ale już wszystko wiem jak działa i połapałem się we wszystkimnoorbi pisze:szybki także przyciemniłbym lekko <ok>
Skąd ja wiedziałem, że ty to powiesz :lol: To co powiesz jak rzeknę, że zostanie to całkowicie w serii, chyba mnie zabijesz :?: :roll:duo pisze:jakiś taki ... hmm zwykły :mrgreen: czekam na .. mody :mrgreen: pozdroo klubowy brachu
Też myślałem nad A4, ale ze wzgledu na stan samochodu, i tego że A4 ma aluminiowy zawias wybrałem tą C4.M@rcus pisze:też się przymierzam powoli do wymianki tylko ciągle się waham czy a4 czy taka właśnie C4 już na twoich blachach czy u nas w lublinie kupiona?
Kupiłem ją w Łukowie, a mieszkam 10km od Łukowa więc blachy zostaną stare, samochodzik widywalem już od jakiegoś czasu, na spotach w Łukowie
A dokładnie od kąt przywędrowała do Łukowa.