goldi j51 pisze:jedyny minus to skóra i brak klimy ale te parę mięśięcy w roku wytrzymasz
No właśnie tego mi brakuje niestety poprzednia coupeta była także w skórze i bez klimy, jakoś wytrzymałem, ale możliwe że w C4 pojawi się klima
Fubi pisze:Przesiąść się z qupety do 100 to niezły wypas
Dokładnie także jestem tego zdania.
kokolino1 pisze:A kiedy zawitają jakieś aluski :?:
Nad szybkami jeszcze pomyśle co z nimi zrobić.
Selfish pisze:tylko uważaj bo po coupecie to się możesz zgubić w środku takiej wielkiej fury :mrgreen:
Właśnie na tych kołpakach to mi się starsznie nie podoba trzeba będzie czegoś poszukać.
noorbi pisze:szybki także przyciemniłbym lekko <ok>
Niom troszkę więcej jest tych guziczków, ale już wszystko wiem jak działa i połapałem się we wszystkim
duo pisze:jakiś taki ... hmm zwykły :mrgreen: czekam na .. mody :mrgreen: pozdroo klubowy brachu

Skąd ja wiedziałem, że ty to powiesz :lol: To co powiesz jak rzeknę, że zostanie to całkowicie w serii, chyba mnie zabijesz :?: :roll:
M@rcus pisze:też się przymierzam powoli do wymianki tylko ciągle się waham czy a4 czy taka właśnie C4

już na twoich blachach czy u nas w lublinie kupiona?
Też myślałem nad A4, ale ze wzgledu na stan samochodu, i tego że A4 ma aluminiowy zawias wybrałem tą C4.
Kupiłem ją w Łukowie, a mieszkam 10km od Łukowa więc blachy zostaną stare, samochodzik widywalem już od jakiegoś czasu, na spotach w Łukowie

A dokładnie od kąt przywędrowała do Łukowa.