[B4 all] Dywaniki
[B4 all] Dywaniki
Przeglądnąłem wszystkie posty, ale zawarte w nich linki są już nie aktualne . Mam zamiar kupić dywaniki welurowe, może polecacie jakiegoś sprzedawcę? Proszę o linki do aukcji. Najbardziej mi zależy na takich, żeby było logo Audi, a nie napis, ma ktoś takie? Gdzie można je kupić?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
witaj ja ostatnio na giełdzie samochodowej zakupiłem takie myślę że wytrzymają sezon albo dwa cena za nie to 40 zł oczywiście nie będą użytkowane w okresie zimowym ale jak za tą kasę to mogą być oto one http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4df ... fbf5b.html
Na cieplejsze dni wkładam dywaniki welurowe tego typu:
http://allegro.pl/item341590443_dywanik ... akosc.html
Mam tylko inne obszycie i napis - czerwone pod kolor 8-) Jeżeli się o nie w miarę dba i nie wchodzi z błotem pod podeszwami to są bardzo OK. Ja nie narzekam, mają stopery i ładnie wyglądają.
Jeżeli chodzi o to, że wolałbyś znaczek Audi zamiast napisu to może być ciężko, no chyba że jakieś oryginały dostaniesz. Z tego co się orientuję, to ze względu na jakieś tam zawiłości związane z prawami autorskimi itp., nie ma problemu z produkcją dywaników przez prywaciarzy z napisem Audi - o ile nie wygląda jak napis Audi (chodzi o czcionkę). Zauważ, że wszystkie dywaniki z wypisanymi markami nie mają oryginalnej czcionki a zupełnie inne Jedyne wyjście to kupno dywanika bez napisów i załatwienie tego gdzieś na boku - wtedy jest szansa i na logo i na oryginalny napis :lol:
http://allegro.pl/item341590443_dywanik ... akosc.html
Mam tylko inne obszycie i napis - czerwone pod kolor 8-) Jeżeli się o nie w miarę dba i nie wchodzi z błotem pod podeszwami to są bardzo OK. Ja nie narzekam, mają stopery i ładnie wyglądają.
Jeżeli chodzi o to, że wolałbyś znaczek Audi zamiast napisu to może być ciężko, no chyba że jakieś oryginały dostaniesz. Z tego co się orientuję, to ze względu na jakieś tam zawiłości związane z prawami autorskimi itp., nie ma problemu z produkcją dywaników przez prywaciarzy z napisem Audi - o ile nie wygląda jak napis Audi (chodzi o czcionkę). Zauważ, że wszystkie dywaniki z wypisanymi markami nie mają oryginalnej czcionki a zupełnie inne Jedyne wyjście to kupno dywanika bez napisów i załatwienie tego gdzieś na boku - wtedy jest szansa i na logo i na oryginalny napis :lol:
Znalazłem gościa na Allegro, który ma dywaniki z logiem, ale nie ma do B4 . Zadzwoniłem do niego i powiedział, że mi zrobi do B4 z pierscieniami :lol: , tylko bez stoperów ( stoper może wysłać w paczce ale nie zamontuje ich), bo nie zna dokładnego rozstawu. To jedna z jego aukcji: http://www.allegro.pl/item342363453_dyw ... druk_.html
Niestety z wszystkimi opłatami kosztują one 90PLN :cry: .
Niestety z wszystkimi opłatami kosztują one 90PLN :cry: .
myślę, że najlepiej wybrać się na giełdę (porządną giełdę, tam można dostać chyba wszystko) cenowo napewno taniej jak allegro i można "pomacać". na allegro trudno wyrwać z samym logo firmy, a jak ktoś już zrobi to dodatkowa dopłata. przy okazji można kupić jakiś gadżet dla niuńci, żony lub dziewczyny...
owszem byly sprzedawane razem z ori dywanikami, szukaj oryginałów wsród aut ktore ida do rozbiorki, sa niebo lepsze niz ten szajs na allegro, bo po pierwsze maja podbicie z pianki i welur jest z prostym włosem co łatwo utrzymac w czystosci a obszycie jest z materiału ala cerata, a te z allegro to obszyte sa nicią ktora sie troczy, a welur kolo prawdziwego weluru nawet nie leżał
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Po za tym ori są naprawdę bardzo solidne. W B3 miałem ori - mimo iż miały już 20 lat to po wypraniu wyglądały jak nowe. To samo teraz w A4 - mimo już tu mam je w białe to o dziwo prawie się nie brudzą.xxtomek pisze:owszem byly sprzedawane razem z ori dywanikami, szukaj oryginałów wsród aut ktore ida do rozbiorki, sa niebo lepsze niz ten szajs na allegro, bo po pierwsze maja podbicie z pianki i welur jest z prostym włosem co łatwo utrzymac w czystosci a obszycie jest z materiału ala cerata, a te z allegro to obszyte sa nicią ktora sie troczy, a welur kolo prawdziwego weluru nawet nie leżał
Witam
Podepnę się pod temat. Od jakiegoś czasu też jestem na etapie poszukiwania dywaników do Audi; co prawda nie do B4 tylko do C4, ale nie ma to aż takiego znaczenia. Zależy mi na dywanikach welurowych, które jak najmniej będą się brudziły. Cena nie gra aż tak roli, bo za wygodę i mniejsze nerwy podczas ich eksploatacji jestem w stanie dopłacić
Także jakby ktoś z klubowiczów mógł polecić jakiś produkt którego sam używał będę wdzięczny.
Pozdro
Podepnę się pod temat. Od jakiegoś czasu też jestem na etapie poszukiwania dywaników do Audi; co prawda nie do B4 tylko do C4, ale nie ma to aż takiego znaczenia. Zależy mi na dywanikach welurowych, które jak najmniej będą się brudziły. Cena nie gra aż tak roli, bo za wygodę i mniejsze nerwy podczas ich eksploatacji jestem w stanie dopłacić
Także jakby ktoś z klubowiczów mógł polecić jakiś produkt którego sam używał będę wdzięczny.
Pozdro