[wielkopolska] Spot.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
No wiec tak moim zdaniem najlepiej weekend bo to zawsze albo ktoś do pracy alebo inne zajecia w tygodniu .... wiec jaki ??
Propozycje wstępne :
3 maja
17maja
24maja
31 maja
bo wiemy już że 11 odpada jednemu z nas wiec można sie dostosowac myśle... :mrgreen:
[ Dodano: 2008-04-15, 19:34 ]
Aha dowiedziałem sie ż epo drugiej stronie jeziora U mnie jest ośrodek wypoczynkowy z bardzo dużą ilością domków letniskowych więc karzdy by miał dswój lub też aby było taniej i jak by sie wszyscy dogadali po 2 pary na domek bo co juz wiem to są 2 piętka w karzdym to chyba wyśpi sie tam 4 ludzikó oczywiście moge zajechac foty porobić i popytac o ceny :mrgreen: wiec jak by pierwsza opcja nie wypaliła to sie zakręce tam i popytam ale najpierw to musi być termin
Propozycje wstępne :
3 maja
17maja
24maja
31 maja
bo wiemy już że 11 odpada jednemu z nas wiec można sie dostosowac myśle... :mrgreen:
[ Dodano: 2008-04-15, 19:34 ]
Aha dowiedziałem sie ż epo drugiej stronie jeziora U mnie jest ośrodek wypoczynkowy z bardzo dużą ilością domków letniskowych więc karzdy by miał dswój lub też aby było taniej i jak by sie wszyscy dogadali po 2 pary na domek bo co juz wiem to są 2 piętka w karzdym to chyba wyśpi sie tam 4 ludzikó oczywiście moge zajechac foty porobić i popytac o ceny :mrgreen: wiec jak by pierwsza opcja nie wypaliła to sie zakręce tam i popytam ale najpierw to musi być termin
-
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
więc może napisze tak żeby nikomu nie kolidowało spotkanie to niech każdy napisze kiedy w maju ma wolny termin i będziemy myślec wydaje mi sie że 17maja może być już ciekawym terminem ale to tylko moja opinia
nie sztuką jest się spotkac w pare osób tak jak ostatnio -----sztuką jest zebrac się w ilości samochodów powyżej 10-ciu i bawic się do rana :mrgreen:
[ Dodano: 2008-04-15, 23:38 ]
a tak wogóle to od 1 do 4maja jest laba i nikt prawdopodobnie nie pracuje więc termin doskonału na spocik
nie sztuką jest się spotkac w pare osób tak jak ostatnio -----sztuką jest zebrac się w ilości samochodów powyżej 10-ciu i bawic się do rana :mrgreen:
[ Dodano: 2008-04-15, 23:38 ]
a tak wogóle to od 1 do 4maja jest laba i nikt prawdopodobnie nie pracuje więc termin doskonału na spocik
Więc ja napisze tak mi pasuje każdy termin jeśli chodzi z soboty na niedziele 3 maja faktycznie jest wolne jak sie domyślam lecz tak jak napisał willi lepiej jak jest wiecej osób to zawsze jest ciekawiej..... wiec co wy na 3 lub też na 17 maja ?? bo musiał bym wcześniej skoczyc i spytać o domek czy jest wolny....