[Audi 80 B4 1.9 TDI 1Z] Bedzie pasował modól AC / BC do B4
[Audi 80 B4 1.9 TDI 1Z] Bedzie pasował modól AC / BC do B4
Witam mam pytanie odnosnie do licznika z audi A6-C4 a dokladnie o modól AC / BC .
1.Licznik jest z anglika wiec jest odwrotnie do tego co europejski.
2.Czy modól AC / BC bedzie pasowal do Audi 80 b4 1.9TDi
Oczywiscie ten licznik jest z benzyniaka
1.Licznik jest z anglika wiec jest odwrotnie do tego co europejski.
2.Czy modól AC / BC bedzie pasowal do Audi 80 b4 1.9TDi
Oczywiscie ten licznik jest z benzyniaka
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Co z tego ze do C4 montowano takie same silnk jak do B4 (nie wszystkie).... tu nie chodzi o to czy były takie same czy inne, tu chodzi o to ze jak chcesz do TDIka AC / BC to koniecznie musi byc on z silnka R4 albo R5. A jak to połaczyc ze soba to mozesz ozbaczyc w moim fotostroy.
viewtopic.php?t=12677 <ok>
viewtopic.php?t=12677 <ok>
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Operacja była dokonana celem zwiekszenia mocy silnka a to ze komputer 16 bitowy dobrze działa z AC/BC to juz dowiedzialem sie po tym jak go załaczyłem i sie przejechałem to był czysty przypadek bo zdaje sie ze predzej nikt czegoś takiego nie terstował.... A jak masz boscha to faktycznie jest lipa, niby mozna wystrugać jakiś tam układzik ale wg mnie gra nie warta świeczki. Dla mnie AC/BC to tylko fajny gadzet którym podniecałem sie na poczatku a teraz wcale nie zwracam na niego uwagi. Moze jak by go zabrakło to zmieniłbym zdanie :mrgreen:Arczizioom pisze:Solskier, Ile taka operacja cie wyniosła? Tylko na pierburgu się da tak zrobić? Ja mam Boscha czyli lipa.