Wasza ocena na pierwszy rzut oka ? Audi 80 B4
Wasza ocena na pierwszy rzut oka ? Audi 80 B4
Ciekawy jestem jakie spostrzeżenia nasuwają się wam na pierwszy rzut oka widząc mój nowy nabytek ? (dokładne info w dziale 'Powitania' )
Niestety te zdjęcia (robione telefonem, niedaleko Łęcznej) są jedynymi jakie w tej chwili dysponuje. Po 10.03 dodam zdjęcia zrobione normalnym aparatem.
Jest to Audi 80 B4 2.0E z 1992 r.
Bardzo dobry stan techniczny. Auto zadbane, sprowadzone z Włoch. Pare bajerów jest typu elektryczne szyby, lusterka, wspomaganie itd. Ważne, że silnik sprawuje się bardzo dobrze.
W planach na razie:
- instalacja gazowa z wiadomych przyczyn
- car audio w miarę przyzwoite za rozsądną cene
- drobne upiększenia deski rozdzielczej ( typu podświetlenia zegarów, wskaźników ringi ... itp)
Z zewnątrz nie zamierzam nic zmieniać, samo w sobie jest ładne. W szczególności masywny wygląd mi się podoba. I kolor biały, który nawet nie wiedziałem, że może się tak ładnie prezentować...
Co o niej sądzicie na pierwszy rzut oka? Czysta ciekawość
Niestety te zdjęcia (robione telefonem, niedaleko Łęcznej) są jedynymi jakie w tej chwili dysponuje. Po 10.03 dodam zdjęcia zrobione normalnym aparatem.
Jest to Audi 80 B4 2.0E z 1992 r.
Bardzo dobry stan techniczny. Auto zadbane, sprowadzone z Włoch. Pare bajerów jest typu elektryczne szyby, lusterka, wspomaganie itd. Ważne, że silnik sprawuje się bardzo dobrze.
W planach na razie:
- instalacja gazowa z wiadomych przyczyn
- car audio w miarę przyzwoite za rozsądną cene
- drobne upiększenia deski rozdzielczej ( typu podświetlenia zegarów, wskaźników ringi ... itp)
Z zewnątrz nie zamierzam nic zmieniać, samo w sobie jest ładne. W szczególności masywny wygląd mi się podoba. I kolor biały, który nawet nie wiedziałem, że może się tak ładnie prezentować...
Co o niej sądzicie na pierwszy rzut oka? Czysta ciekawość
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kurde.... chyba sie popłacze zaraz ... dzisiaj ojciec był załatwiać sprawy papierkowe z samochodem i się okazało, że Ci co go sprowadzili nie dopełnili wszystkich koniecznych obowiązków w związku z jego wprowadzeniem do Polski (nie wiem dokładnie o co chodzi) i są jakieś problemy ... i kupe załatwiania ... ojciec jak sie dowiedział to sie troszkę zdziwił i wkurzył, a że jest niecierpliwy to powiedział, że w takim razie rezygnuję z tego auta i nie chce mieć żadnych problemów... żadne argumenty nie pomagły...
ale znajomy już rozgląda sie za innym samochodem tyle, że nie koniecznie to musi być Audi 80 skatowałem go żeby nie brał nic innego niż Audi 80 B4 ... ale zobaczymy co z tego wyjdzie ... najwyżej nie dołoże sie do niego i siora go przejmie
Boże co za porażka mam nadzieje, że nie będzie tak że wylece z tego klubu tak szybko jak do niego wstąpiłem ... jaki zonk ... ja pierd... :evil: :evil:
ale znajomy już rozgląda sie za innym samochodem tyle, że nie koniecznie to musi być Audi 80 skatowałem go żeby nie brał nic innego niż Audi 80 B4 ... ale zobaczymy co z tego wyjdzie ... najwyżej nie dołoże sie do niego i siora go przejmie
Boże co za porażka mam nadzieje, że nie będzie tak że wylece z tego klubu tak szybko jak do niego wstąpiłem ... jaki zonk ... ja pierd... :evil: :evil:
We Włoszech nie wydają dowodu rejestracyjnego tylko certyfikat + faktura, i zapewne ciemna pani w Urzędzie Komunikacji nie wiedziała co z tym fantem zrobić, mimo tego, że takie sytuacje reguluje prawo zagraniczne, w tym konkretnym wypadku włoskie, i auto powinno być zarejestrowane na podstawie tych dokumentów. A Ty zamiast wziąć sprawy w swoje ręce i załatwić kwestię czekasz co zrobi tata.
sebolec wiem o tym ... problem w czym innym tkwi ... okazało sie, że auto już rok było w Polsce i nie zostały dopełnione wszystkie formalności, ktoś jeździł na włoskim ubezpieczeniu i blachach aż ono wygasło... teraz okazuje się, że aby auto mogło jeździć po polskich drogach trzeba wyłożyć dodatkowo sporą sumę... niestety na dzień dzisiejszy budżet ograniczony i sprawa tego konkretnego auta została zamknięta ( niestety )
Ale polowanie na inne Audi 80 B4 trwa ... oby się udało ...
Ale polowanie na inne Audi 80 B4 trwa ... oby się udało ...
- czarek_d20
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
spoko wózeczek :lol: masz!!!!!! sam od niedawna jezdze be4 ka 2.0 ABT hehe
spotkamy sie na spocie pod zamkiem to poogladamy i pogadamy mam nadzieje. tez sie zastanawiam na gazem ale nie jest to na razie priorytet. pozdro i do zobaczyska na spocie.
ps. no widze ze jest nas juz troche z Lbn i okolic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spotkamy sie na spocie pod zamkiem to poogladamy i pogadamy mam nadzieje. tez sie zastanawiam na gazem ale nie jest to na razie priorytet. pozdro i do zobaczyska na spocie.
ps. no widze ze jest nas juz troche z Lbn i okolic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!