Deamon pisze:cenie osoby ktore tyle serca wkladaja w Autko Twoj projekt mi sie spodobal ... stylizacja na rske kapitalna ostatnio widzialem a4 stylizowane na rs4 i powiem ze ledwo je rozroznilem gdyby nie to ze pod maska mial klakiera 1.9 ale nie o tym mowa.
Napewno na RS4..malo jest takich przerobek..a uwierz mi ze jest co zmieniac. Tutaj masz eSe przerabiana..kolosalna roznica :>
zgredek27 pisze:Napewno na RS4..malo jest takich przerobek..a uwierz mi ze jest co zmieniac. Tutaj masz eSe przerabiana..kolosalna roznica :>
sam widziałęm projekt przeróbki a4 na rs4 i jest to robione pod każdym detalem
ja nieprzerabiam esy !!! jak by to była S2 avant to napewno zmienił bym tylko styling na rs2 ....... pisząc kolosalna róznica masz racje bo bety do rs4 kupisz dużo taniej niż do audi rs2
bardzo fajne autko i fajny silniczek .mi sie bardzo podoba.widze że masz lampy soczewkowe zakupione widziałem na fotach.może będziesz chcial sprzedać te przerobione od a4 co masz obecnie na fotkach.daj znać na GG
quattro pisze:ja nieprzerabiam esy !!! jak by to była S2 avant to napewno zmienił bym tylko styling na rs2 ....... pisząc kolosalna róznica masz racje bo bety do rs4 kupisz dużo taniej niż do audi rs2
Quattro ja sie nie czepialem Twojego projektu! CHodzilo mi o to czy kolega napewno widzial styling na RS4..bo takich kwiatków to mało w PL..pelen szacunek do Twojego projektu..looz.
zgredek27 pisze:Quattro ja sie nie czepialem Twojego projektu! CHodzilo mi o to czy kolega napewno widzial styling na RS4..bo takich kwiatków to mało w PL..pelen szacunek do Twojego projektu..looz.
ja niepisałęm że sie czepiasz tylko napisałeś że przerabiam s2 a to nie jest prawda .. jak bym miałorg s2 to bym nic nieruszał prócz zderzaków i lusterek z rs2
Deamon jesli mowisz o niebiskiej a4 w avancie przerobionej na rs4, to jest to audiczka z koszalina :p i wiem o ktora chodzi jak jechala to nawet nie zauwazylem ze jest to a4...
DRED pisze:no jak tam Cisza zapadła ruszyłeś coś z tematem czy nic??
Projekt zbliża sie ku końcowi , drobne problemy z turbem ( turbina po regeneracji okazała sie nieszczelna poszła do rekalmacj przez co opóznienie w pracach )
Obiecałem foto story z prac ale niemialem czsu , jak odbiore autko to wszystko dokładnie opisze i porobie foty jak narazie czekam na zawias miał być KW bedzie H&R na amorkach bilstein ....
Jak chodzi o prace w firmie TTC to jak pisałem wyzej auto do odbioru na dniach
kolektor zrobiny , wydech 2,5 cala kwasiak zrobiony , IC zamontowany ,
pozdrawiam
Wczoraj doszły nowe gratki , konkretnie zawieszenie gwintowane H&R