[Coupe 2.6 V6] FELGI 17", PORSCHE edition, SPRZEDAM
- Darek 80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- autocars.pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A ja mam pytanko bo jestem właśnie na kupnie takiej audiczki.Ile to Pali?Czy można coś takiego zagazować?
Tak na marginesie to mam pytanko:co sądzicie o tym -> http://www.allegro.pl/item344278540_aud ... 0pln_.html
Z tego co mi wiadomo to autko było dojechane z przodu chyba,bo brak kratek w zderzaku i nowa chłodnica to podejrzana sprawa
Tak na marginesie to mam pytanko:co sądzicie o tym -> http://www.allegro.pl/item344278540_aud ... 0pln_.html
Z tego co mi wiadomo to autko było dojechane z przodu chyba,bo brak kratek w zderzaku i nowa chłodnica to podejrzana sprawa
autocars.pl, to nie ten dział na takie zapytania.
Ale skoro już tu jesteśmy to powiem, ze jest to przyzwoita qpeta za przyzwoite pieniądze. Jeśli oczywiście jest tak jak opisuję ja właściciel.
Kratki mogły zmienić właściciela, a nowa chłodnica jest jak najbardziej wskazana kiedy cieknie stara. Trzeba na żywca obejrzeć.
Ale skoro już tu jesteśmy to powiem, ze jest to przyzwoita qpeta za przyzwoite pieniądze. Jeśli oczywiście jest tak jak opisuję ja właściciel.
Kratki mogły zmienić właściciela, a nowa chłodnica jest jak najbardziej wskazana kiedy cieknie stara. Trzeba na żywca obejrzeć.
- Darek 80b3
- Forum Audi 80
- autocars.pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bardzo ładna .Oglądałem na żywo.Faktycznie z przodu było delikatne PUK ,dlatego lampki nie są oryginalne ale poza tym stan jest ZAJE..........Co do klimy to mam troszkę inne zdanie.Przydałaby się ale na szczęcie jest szyberdach.Oprócz tych lamp i braku kratek pod zderzakiem nie ma większych mankamentów.Powiem krótko:
ZOSTALEM POSIADACZEM TEGO WOZU.
Jak go doprowadzę do idealnego stanu pochwalę się jakąś sesją zdjęciową.
Tak na marginesie to mam pytanko: czy może ktoś mi powie gdzie dostanę takie kratki pod zderzak poza ASO?Ile wogóle kosztuje coś takiego?Może ktoś ma na sprzedaż?? <mikolaj>
Myślałem nad założeniem czarnej siatki tuningowej.Co myślicie na ten temat ?
ZOSTALEM POSIADACZEM TEGO WOZU.
Jak go doprowadzę do idealnego stanu pochwalę się jakąś sesją zdjęciową.
Tak na marginesie to mam pytanko: czy może ktoś mi powie gdzie dostanę takie kratki pod zderzak poza ASO?Ile wogóle kosztuje coś takiego?Może ktoś ma na sprzedaż?? <mikolaj>
Myślałem nad założeniem czarnej siatki tuningowej.Co myślicie na ten temat ?
Gratuluje zakupu, oby służyła jak najdłużej i jak najlepiej.
C o do kratek w dzerzak to mysle ze zadna siatka nie whcodzi w gre w przypadku Audi, zgłoś sie do użytkownika forum formatic profile.php?mode=viewprofile&u=6946 , koles handluje czesciami i ma takie kratki chyba w ofercie.
Podzro.
C o do kratek w dzerzak to mysle ze zadna siatka nie whcodzi w gre w przypadku Audi, zgłoś sie do użytkownika forum formatic profile.php?mode=viewprofile&u=6946 , koles handluje czesciami i ma takie kratki chyba w ofercie.
Podzro.
- autocars.pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Słonik, dzięki za info. Już poczyniłem drobne zakupy:
LAMPY PRZEDNIE
Teraz tylko ta kratka w zderzak,jakieś dywaniki,nakładki progowe i z gadżetów tyle.Reszta to części mechaniczne.Rozrząd już jest w warsztacie,tarcze nacinane przód+klocki,tarcze tył+klocki,olej,filtry.W poniedziałek czeka mnie dużo pracy :mrgreen:
Koniec Spamowania :!:
LAMPY PRZEDNIE
Teraz tylko ta kratka w zderzak,jakieś dywaniki,nakładki progowe i z gadżetów tyle.Reszta to części mechaniczne.Rozrząd już jest w warsztacie,tarcze nacinane przód+klocki,tarcze tył+klocki,olej,filtry.W poniedziałek czeka mnie dużo pracy :mrgreen:
Koniec Spamowania :!:
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2008, 11:48 przez autocars.pl, łącznie zmieniany 1 raz.