[Coupe 2.6 V6] FELGI 17", PORSCHE edition, SPRZEDAM
-
- Forum Audi 80
Lepszy efekt jeśli jest Q. Z dymem na asfalcie ruszyłem raz- szkoda mi autka.
W Coupe fajny efekt byłby gdyby zrobić fotke przy większej prędkości na piaszczystej drodze. Wtedy cały ten kurz fajnie kłebi się do wysokości spojlera na klapie. Póki co wybierajcie z tego, jeśli czas pozwoli to zrobię coś i wrzucę do oceny
W Coupe fajny efekt byłby gdyby zrobić fotke przy większej prędkości na piaszczystej drodze. Wtedy cały ten kurz fajnie kłebi się do wysokości spojlera na klapie. Póki co wybierajcie z tego, jeśli czas pozwoli to zrobię coś i wrzucę do oceny
zdjęcia na kalendarz najlepsze są z półprofilu czyli przodek i boczek. dla tego większość głosuje na nr 2 tak samo jak ja. ale i tak uważam że to zdjęcie nie zasługuje na kalendarz. tzn. sceneria jest nie najlepsza. pokombinuj coś dalej. pomysł zdjęcia podczas ruszania jest dobry. dla mnie mistrzowskim zdjęciem jest to:
adasrogas, może i masz rację. Początkowo kombinowałem żeby zrobić zdjęcie bardziej z daleka, tak żeby było trochę krajobrazu w tle. Jak wymyję niunię i będzie wolna chwila to zrobię tego typu fotkę. Na pewno nie będzie ona tak efektowna jak tak, choćby z tego względu że mam tylko 15" ale zobaczymy jak to wyjdzie.
jak się napatrzyłem na to "moje" zdjęcię to bardziej jestem za zdjęciami z bliska. pojedz gdzieś na trawe, pyknij fotke z wysokości gleby, albo na tle równego lasu, równego łanu pola lub taką fotkę gdzie widać prześwit pod podwoziem. pokombinuj cos także w nocy.
takie są moje propozycje. masz czas prawie do końca roku więc będziesz miał rózne scenerie o różnych porach roku.
powodzonka w kombinacjach
takie są moje propozycje. masz czas prawie do końca roku więc będziesz miał rózne scenerie o różnych porach roku.
powodzonka w kombinacjach