[Coupe 2.6 V6] FELGI 17", PORSCHE edition, SPRZEDAM
Witam,
widzę że odgrzaliście starego kotleta
Garo, rysuneczek skomentowałem, naprawdę super wyszło <ok>
Co do auta to sporo kasy włożyłem w auto od ostatniego czasu.
Z rzeczy, które pamiętam to pełny serwis klimy, kable BERU, świece NGK, wymiana oleju i filtra, nowy aku.
W najbliższym czasie do wymiany jeszcze mam linki od ręcznego bo regulacja się już skończyła. Tarcze są ok, klocki nowe więc powinno być ok.
Jak już pisałem... poszło sporo kasy, czego niestety po wyglądzie zewnętrznym nie widać.
Jestem zdania, że pierwsza sprawa, to rzeczy techniczne, a później ozdoby itp.
Od jakiegoś czasu przeszło prawie na emeryturę. Jeżdżę praktycznie tylko w weekend na trasie, w tyg. auto stoi.
Z ozdób doszły ringi (brat w czasie mojej nieobecności podprowadził mi furkę i oddał z ringami :mrgreen: ) i zmostkowane tylne lampy
Dołączę fotki jak w końcu znajdę wolną chwilę.
Pozdrawiam
widzę że odgrzaliście starego kotleta
Garo, rysuneczek skomentowałem, naprawdę super wyszło <ok>
Co do auta to sporo kasy włożyłem w auto od ostatniego czasu.
Z rzeczy, które pamiętam to pełny serwis klimy, kable BERU, świece NGK, wymiana oleju i filtra, nowy aku.
W najbliższym czasie do wymiany jeszcze mam linki od ręcznego bo regulacja się już skończyła. Tarcze są ok, klocki nowe więc powinno być ok.
Jak już pisałem... poszło sporo kasy, czego niestety po wyglądzie zewnętrznym nie widać.
Jestem zdania, że pierwsza sprawa, to rzeczy techniczne, a później ozdoby itp.
Od jakiegoś czasu przeszło prawie na emeryturę. Jeżdżę praktycznie tylko w weekend na trasie, w tyg. auto stoi.
Z ozdób doszły ringi (brat w czasie mojej nieobecności podprowadził mi furkę i oddał z ringami :mrgreen: ) i zmostkowane tylne lampy
Dołączę fotki jak w końcu znajdę wolną chwilę.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14 cze 2009, 07:50 przez 8S3, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękna coupejka Naprawdę gratuluję i zazdroszczę :mrgreen: Ważne, że dbasz przede wszystkim o jej stan techniczny, a nie wizualny, bo jak widzę auta "poobklejane" spojlerami i różnego rodzaju (pseudo)tuningowymi akcesoriami, w których silnik aż jęczy z braku oleju, to aż mi się płakać chce ze śmiechu... Co do zdjęć ze str.8, to naprawdę świetna robota! Fotka nr 10 już zdobi mój pulpit!
pozdr
pozdr
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: