[B4 AZZ 1.9 TD] Wymiana silnika TD na TDI
[B4 AZZ 1.9 TD] Wymiana silnika TD na TDI
Witam. mam pytanie związane z wymianą silnika td na tdi. co trzeba wymienić oprócz samego kompletnego silnika? padł mi mój motorek i nie opłaca się go naprawiać i zastanawiam się czy opłacalne jest wsadzić tdi ile by to kosztowało?
sam silnik okolo 2tys zł jeszcze do tego komp wiazki do ECU obudowa filtr z przepływka, pedal gazu i ja proponuje juz AFN 110KM
[ Dodano: 2008-04-22, 20:22 ]
i troche trzeba by bylo sie z tym pobawic :mrgreen: a taki TD moze by za 1tys kupil i włozyl i jezdzil :mrgreen: a tak to koszt wyjdzie 3tys jak nie wiecej nie wiem czy to oplacalne a co wogole sie stalo w twoim silniku ze chcesz wymieniac :?:
[ Dodano: 2008-04-22, 20:22 ]
i troche trzeba by bylo sie z tym pobawic :mrgreen: a taki TD moze by za 1tys kupil i włozyl i jezdzil :mrgreen: a tak to koszt wyjdzie 3tys jak nie wiecej nie wiem czy to oplacalne a co wogole sie stalo w twoim silniku ze chcesz wymieniac :?:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Popieram. Włożysz silnik TDi i pierwsza sprawa że będzie Cię to dużo kosztować i sporo z tym zabawy a włożonej kasy nie odzyskasz już w całości.sajmon pisze:również polecam pozostać przy AAZ po co się pchać w dodatkowe koszty, a jeżeli chcesz mieć więcej kucy pod maską zawsze można go "dłubnąć", na forum jest to nawet opisane