A czy ja powiedzalem ze to moj pomysl tylko sie pochwalilem ze cos takiego zrobilem.Do kocowego polerowania urzylem pasty tempo i auto maxarafalaudi1 pisze:nie bede ukrywal ze juz od ponad miesiaca mam takie cos i prosze nie przypisywac sobie tego pomyslu bo juz kilka osob go u mnie widzialo :lol:
zdjecia w podpisie <ok>
[b4] Wydech - seryjna koncowka po polerce
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Jeśli końcówka jest ze stali Cr-Ni to na zawsze pozostanie świecąca ,spaykee pisze:na jaki czas ona jest taka wypolerowana piekna błyszcząca?
Jak się kupi końcówkę błyszczącą w sklepie to przeważnie jest to "czarna" stal chromowana i jak chrom odleci (a tak się czasem dzieje) to rdzewieje i jest brzydka
Mi się zdaje że w B4 ta jajowata końcówka to jest Cr-Ni więc tylko wycierać i ewentualnie woskiem wypolerować , moja od roku sie nie zmieniła
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
chciałbym wiedzieć czy mam ori <lol> auto kupiłem jak miało 20 lat, w sierpniu skończy 21, więc skąd ja mam wiedzieć czy jest ori <lol>....bartek18150 pisze:spaykee, Nie bedzie Ci rdzewialo jezeli masz ori tlumik
ale jak będzie ładna pogoda to pojadę do garażu z piwkiem, papierem, filcem i pastą i spędze jakiś czas nad tym <lol>
kilka dni temu z nudów wypolerowałem metalową przykrywkę na baterie w telefonie SE k700 <lol> błyszczy się jak psy jaja <lol>
Jak niema rdzy to spokojnie poleruj i zostanie na wieki zresztom piwko sobie wypijesz i trening reki zrobisz <ok>spaykee pisze:chciałbym wiedzieć czy mam ori <lol> auto kupiłem jak miało 20 lat, w sierpniu skończy 21, więc skąd ja mam wiedzieć czy jest ori <lol>....bartek18150 pisze:spaykee, Nie bedzie Ci rdzewialo jezeli masz ori tlumik
ale jak będzie ładna pogoda to pojadę do garażu z piwkiem, papierem, filcem i pastą i spędze jakiś czas nad tym <lol>
kilka dni temu z nudów wypolerowałem metalową przykrywkę na baterie w telefonie SE k700 <lol> błyszczy się jak psy jaja <lol>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
no i dziś zrobiłem , podobnie jak u Ciebie, dzień był wyjątkowo nudny a pogoda sprzyjala <ok>
najdrobniejszy papier jaki znalazlem w garazu [zapomnialem wziac drobny papier z domu:/]
to było 320 <ok>
jakos za tydzien zrobie fotke i sie pochwale jak wyszlo, pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za rady
aaa i BTW, tłumik jest ori <ok> jak czyscilem i polerowalem koncowke papierem sciernym to polozylem na ziemie kawal lustra zeby widziec jak wyglada od dolu nie schylajac sie co chwila - i zauwazylem na tlumiku znaczek OOOO <ok>
najdrobniejszy papier jaki znalazlem w garazu [zapomnialem wziac drobny papier z domu:/]
to było 320 <ok>
jakos za tydzien zrobie fotke i sie pochwale jak wyszlo, pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za rady
aaa i BTW, tłumik jest ori <ok> jak czyscilem i polerowalem koncowke papierem sciernym to polozylem na ziemie kawal lustra zeby widziec jak wyglada od dolu nie schylajac sie co chwila - i zauwazylem na tlumiku znaczek OOOO <ok>
-
- Forum Audi 80