[ zloty] Spot - Lublin
To będę duo podziwiał twój samochodzik na targach :?: :?: Hohoho, nieźle nieźle.duo pisze:moja niunia B4 będzie stała od soboty na taragach a ja drugą niunią B3 będe w niedziele na zlocie oczywiście :mrgreen:
Jak to by mogło ciebie nie być :lol: <ok>kolczyx pisze:Ja pewnie też będę jak zawsze hehehe :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
najlepiej bedzie jak stawimy sie jak najliczniejsza gupa!!!milo by bylo zobaczyc ok. 50 furaczy ze stajni audi....ale bysmy zrobili zamieszanie na targach!!!!KorNoLio pisze:duo napisał/a:
moja niunia B4 będzie stała od soboty na taragach a ja drugą niunią B3 będe w niedziele na zlocie oczywiście
To będę duo podziwiał twój samochodzik na targach Hohoho, nieźle nieźle.
kolczyx napisał/a:
Ja pewnie też będę jak zawsze hehehe
Jak to by mogło ciebie nie być
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Witam, panowie! Dzisiaj widziałem jednego z was w Busku. Cechy - Białe Audi 80 B3 :mrgreen: ze spojlerkiem oraz grafitowymi alusami, rej. LKR 25 LR (chyba taka końcówka) na w lewym górnym rogu tylnej klapy naklejka w stylu "Lubelski Klub Audi" ? oraz ramki na rejestrajce PKA 80. Jechałem moment za tobą jednak w Busku straszny tłok i nie dało się wyminąć aby również pokazać swoją naklejkę i ramki. Pozdrawiam Klubowicza!! :mrgreen:
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hehe to ja to ja :mrgreen:stojo pisze:Witam, panowie! Dzisiaj widziałem jednego z was w Busku. Cechy - Białe Audi 80 B3 :mrgreen: ze spojlerkiem oraz grafitowymi alusami, rej. LKR 25 LR (chyba taka końcówka) na w lewym górnym rogu tylnej klapy naklejka w stylu "Lubelski Klub Audi" ? oraz ramki na rejestrajce PKA 80. Jechałem moment za tobą jednak w Busku straszny tłok i nie dało się wyminąć aby również pokazać swoją naklejkę i ramki. Pozdrawiam Klubowicza!! :mrgreen:
właśnie niedawno się przytoczyłem, sporo audiczek tam u was wylukałem :mrgreen:
Szkoda że Cię nie zauważyłem, moglibyśmy zamienić słówko bo akurat na Kopernika się osiedliłem może kiedyś się na jakiś mini spocik stykniem Pozdro <ok>
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak <ok> , co do zamieszkania to byłem tam zobaczyć, posprzątać działkę, ale pewnie tam jeszcze kiedyś wpadnę <ok>stojo pisze:Czyli mam rozumieć że M@rcus, zamieszkałeś w Busku?
[ Dodano: 2008-05-03, 20:14 ]
Jeśli tak to extra - Busko małe zobaczymy się zapewne nie raz. Ale jak narazie tylko w weekendy bo w dzień powszedni studia, a gdzie ja tam i 80