[ABT B4]rodzaje tarcz chamulcowych??
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[ABT B4]rodzaje tarcz chamulcowych??
witam mam takie pytanie do znawco swego czasu z kolega Qzim wymienialismy u niego tarcze i klcki, a ze jakis czas wczesnije taka operacja miala miejsce w moim samochodzie zauwaqrzylem pewna dziwna sprawe. Bowiem tarcze w naszych furmankach sa inne
moje to nr 1
auto: audi B4 1992r silnik ABT wyposazenie: klima plena elektryka(lusterka, szybyX4)
a kolegi nr 2
audto Audi B4 1992 silnik ABT wyposazenie w porownaiu do mojego to brak klimy i elektryki takto identyczne autka nawet pod wzgledem koloru :mrgreen:
i czy to wlasnie zalerzy do wyposarzenia czy sprzedawca w ktorym przypadku sie machnol??
PS moje tarcze z tego co pamietam byly ciut szersze i napewno mialy wiekrza srednice (o ile sie nie myle 260mm)
bede wdzieczny za pomoc
moje to nr 1
auto: audi B4 1992r silnik ABT wyposazenie: klima plena elektryka(lusterka, szybyX4)
a kolegi nr 2
audto Audi B4 1992 silnik ABT wyposazenie w porownaiu do mojego to brak klimy i elektryki takto identyczne autka nawet pod wzgledem koloru :mrgreen:
i czy to wlasnie zalerzy do wyposarzenia czy sprzedawca w ktorym przypadku sie machnol??
PS moje tarcze z tego co pamietam byly ciut szersze i napewno mialy wiekrza srednice (o ile sie nie myle 260mm)
bede wdzieczny za pomoc
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
homer,
po pierwsze weź ten dowód do ręki i sprawdź te nr nadwozia
po drugie inne tarcze by ci nie weszły
po trzecie opadają bo jak odkręcisz koło to tarcza nie jest niczym przymocowana do piast i ci może opadać choć nie powinna
po czwarte nie kupuj chińszczyzny
nr vin http://www.centrum.audi80.pl/content/view/42/35/
podstawa to literka N rok modelowy 1992
literka P rok modelowy 1993
po pierwsze weź ten dowód do ręki i sprawdź te nr nadwozia
po drugie inne tarcze by ci nie weszły
po trzecie opadają bo jak odkręcisz koło to tarcza nie jest niczym przymocowana do piast i ci może opadać choć nie powinna
po czwarte nie kupuj chińszczyzny
nr vin http://www.centrum.audi80.pl/content/view/42/35/
podstawa to literka N rok modelowy 1992
literka P rok modelowy 1993