[b3/b4] Lampy przednie - pasuja lampy od a4 ?
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiem że pasują od A3 gdy się trochę podszlifuje kontówką
http://images20.fotosik.pl/50/3b519cecfa50364amed.jpg no i maska... ja mam jakąś inną
http://images20.fotosik.pl/50/3b519cecfa50364amed.jpg no i maska... ja mam jakąś inną
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki za opinie... jednym bardzo się podoba... a innym nie... a większość i tak nie wie co to za samochód...... to było dzieło poprzedniego właściciela i mi się podoba... troche trzeba poprzerabiać zderzak i będzie ok ja osobiście nie mam jakiegoś specjalnego sentymentu do audi coupe bo to jest moje pierwsze audi ale pozdrawiam tych którzy nie omieszkają komentować moje audi a sami montują dodatkowy spojler na klapie...bo takich będzie sporo... Moje audi mi się podoba... a zwłaszcza patent z wlewem gazu pod rejestracją i foteliki MTM w środku :mrgreen: a dałem za nią tylko 4400 zł. :lol:
[ Dodano: 2007-02-17, 03:00 ]
Uważam że soczewki w coupe wyglądają padacznie... więc albo coupe oryginał albo przeróbka... sorki ale coupe z soczewkami od cabrio wygląda dziwnie... i co najmniej jak fiat 125p z soczewkami... to po prostu nie pasuje!!! i wygląda gorzej niż coupe ze światłami od A3 czy od A4... jak ktoś chce to mogę podesłać na pocztę fotki z coupetką ze światłami od A4... kiedyś była na allegro... i wygląda spoko... jak przerabiać to przerabiać a jak nie to oryginał... a nie jakieś soczewki, spojlery na spojlerach czy grill bez znaczka z siatki ogrodzeniowej :roll: albo jeszcze śmieszniejszy karbon naklejony zamiast drewienek (widziałem też aluminium i chrom)... więc oryginał czy przeróbka?? wybór należy do Ciebie...
[ Dodano: 2007-02-17, 03:00 ]
Uważam że soczewki w coupe wyglądają padacznie... więc albo coupe oryginał albo przeróbka... sorki ale coupe z soczewkami od cabrio wygląda dziwnie... i co najmniej jak fiat 125p z soczewkami... to po prostu nie pasuje!!! i wygląda gorzej niż coupe ze światłami od A3 czy od A4... jak ktoś chce to mogę podesłać na pocztę fotki z coupetką ze światłami od A4... kiedyś była na allegro... i wygląda spoko... jak przerabiać to przerabiać a jak nie to oryginał... a nie jakieś soczewki, spojlery na spojlerach czy grill bez znaczka z siatki ogrodzeniowej :roll: albo jeszcze śmieszniejszy karbon naklejony zamiast drewienek (widziałem też aluminium i chrom)... więc oryginał czy przeróbka?? wybór należy do Ciebie...
-
- Forum Audi 80
- autocars.pl
- Forum Audi 80
- Kontakt: