[B4 Sedan] Rezanko tylnych lamp
-
- Forum Audi 80
Rychu_coupe, no niezupełnie, folia jest delikatnie termokurczliwa i podgrzanie jej pomaga uformować ją na brzegach lampy. Ale oklejenie kierunku to już sztuka ja u siebie jak to naklejałem to po kawałku jeden obok drugiego i dokładne wycinanie, żeby nie było widać łączeń :-x Na dużych powierzchniach idzie luxx
Ale jak to juz troche pojeździ na autku to odklejać, też się zabardzo nie che
Jeśli mogę coś dodać od siebie to chyba nie opłaca się tego kupować na allegro bo to zwykła folia do wyklejania reklam orocal i w papierniczym jakimś powinno się ja dostać bez problemu i powinna być tańsza...
Tylko przed naklejeniem tego najlepiej klosz przejechac benzynką ekstyrakcyjna i poczekać pare minut jak wyschnie, później to już tylko w łapke lampa, folia, i najlepiej nożyk do folii do szyb, albo "tapeciak" noi jakaś suszarka do włosów, opalarka, etc.
Ale jak to juz troche pojeździ na autku to odklejać, też się zabardzo nie che
Jeśli mogę coś dodać od siebie to chyba nie opłaca się tego kupować na allegro bo to zwykła folia do wyklejania reklam orocal i w papierniczym jakimś powinno się ja dostać bez problemu i powinna być tańsza...
Tylko przed naklejeniem tego najlepiej klosz przejechac benzynką ekstyrakcyjna i poczekać pare minut jak wyschnie, później to już tylko w łapke lampa, folia, i najlepiej nożyk do folii do szyb, albo "tapeciak" noi jakaś suszarka do włosów, opalarka, etc.