zaznajomilem sie z regulaminem i lamie go z premedytacja XD bo straszny tu bałagan (zeby nie powiedziec burdel XD) i nie moge nic znalezc na temat felg ,a o oponkach costam bylo i widzialem... ale wole jeszcze raz zapytac ^^ :mrgreen:
Za tem jaka fele moge wsadzic (mysle o 15 lub moze 16") i jakie gumy do tego. Totalnie sie nie znam i nie wiem jaki mam rozstaw srub, jaka szeroka ma byc fela, jaka gume do tego...no nic nie wiem XD pomocy:)
[80 b3] FELGI + OPONY!
To że nie możesz znaleźć nic na temat felg i opon to ściema, nie chce ci się szukać tak jak mi się nie chce szukać i wklejać Ci gotowych linków
Rozstaw śrub w B3 4x108, felga 15' rozmiar opony do niej to np 195/55r15, szerokość felgi chyba 7/5 cala, co do 16 to oponka najmniej 195/50r15 bo węższe będą lipnie wyglądać .
Rozstaw śrub w B3 4x108, felga 15' rozmiar opony do niej to np 195/55r15, szerokość felgi chyba 7/5 cala, co do 16 to oponka najmniej 195/50r15 bo węższe będą lipnie wyglądać .
dupa XD szukalem ale na prawde trafiam na same durne linki, no nie mam szczescia XD :mrgreen:mario2560 pisze:To że nie możesz znaleźć nic na temat felg i opon to ściema, nie chce ci się szukać tak jak mi się nie chce szukać i wklejać Ci gotowych linków
dzienks men wlasnie o to mi chodzilo! XD <ok>Rozstaw śrub w B3 4x108, felga 15' rozmiar opony do niej to np 195/55r15, szerokość felgi chyba 7/5 cala, co do 16 to oponka najmniej 195/50r15 bo węższe będą lipnie wyglądać .
Tobie tez dzieki:) teraz tylko wybrac szerokosc i firme gummm:) i bedzie smiganko,Glenio pisze:zależy czy chcesz jeździć czy się lansować...fabrycznie w b3 masz stal o szerokości bodajże 5,5 cala i oponka 175/70/14....ale np.ja mam 16' szerokość 9' i oponka 205/45/16 i też da się jeździć wbrew temu co niektórzy mówią
preferuje węższą felunie niz 9", chyba 7,5 sobie sprawie, zobacze co jest latwiej dostepne itd:) dzieki chlopaki:). <ok> z
-
- Forum Audi 80
incredible XD nie zauwazylem tego wczesniej a przygladalem jej sie kiedys... serio wystaja extremalnie XD ja to lukam za 35 - 37 jednak, widze ze takie sa w standardzie. fajnie jak byly by wystajace troszke bardziej ale nie az tak XD, przynajmniej jesli o mnie chodzi, mogly by byc takie, zeby tylko o nadkola nie zawadzalo i git:) czyli 30stki albo 25... kto wie XD za malo sie znam zebym mogl to ocenic jak na ta chwile:)Glenio pisze:ja w swoich 16' mam et przod 30 tył 15 bez dystansów i tak sporo wystają-ale dowodu jeszcze nie straciłem 8-) :mrgreen:
dzieki za komentarze i posty pozdrawiam wszystkich!:)
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Kolego jak na razie to bałagan sam wprowadzasz, nie przestrzegając regulaminu i zakładając niepotrzebnie kolejny wątek na temat, który był już rozwałkowany na wszelkie możliwe sposoby! Proszę stosować się do zasad panujących na forum, nie stosować jakichś dziwnych skrótów (XD, ^^ itp. od tego mamy emotki) i nie używać wulgaryzmów.demonzone pisze:zaznajomilem sie z regulaminem i lamie go z premedytacja XD bo straszny tu bałagan (zeby nie powiedziec burdel XD) i nie moge nic znalezc na temat felg ,a o oponkach costam bylo i widzialem... ale wole jeszcze raz zapytac ^^ :mrgreen: