[b4 1.9 tdi] glowica
[b4 1.9 tdi] glowica
witam.z jaka sila dokrecamy glowice w naszych b4.wymieniam wlasnie uszczelke i utkwilem w tym miejscu.prosze podac jesli ktos wie to w kg albo najlepiej w Nm bo w anglii ciezko jest dostac ksiazke do audi i wogole ci mechanicy to porazka.wi.elkie dzieki z gory
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2008, 20:16 przez przemekb4, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
W Centrum w dziale download masz plik który przekazałem tam jakiś już czas temu do pobrania z pełna instrukcja silnka http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... nfo/id,94/
Jeli bys nie mógł pobrac albo coś to wrazie czego wrzucam sama stronek odnoscnie Twojego pytania:
Jeli bys nie mógł pobrac albo coś to wrazie czego wrzucam sama stronek odnoscnie Twojego pytania:
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Szukałem troche po necie ale widać za słabo i nic nie znalazłem ale przy okazji patrzyłem na moment dokrecania w innych autach to wszedzie te wartosci wahaja sie w granicha od 50-60nM. Wiec najprawdopodobniej to co Ci podesłałem jest najrosadniejsza rzecza pozatym nie jest to wyssane z palaca tylko z dość madrej ksiazki wiec mysle ze jest ok.przemekb4 pisze:tylko to mam podane na tej ulotce.a moze ktos zna linka na jakos strone gdzie mozna to sprawdzic zn.na ile dokrecic
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
glowica B3 1.8
Pozwolicie ze si epodlacze do tematu, jaka sila dokrecac glowice w audi B3 1.8s ??/ wczoraj rozkrecilem swoj silniczek w celu wymiany uszczelki pod glowica i przy okazji szklanki wymienie, tylko niestety nei wiem z jaka sila glowice dokrecac POMOCY !!!
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: