[B4,2.0,ABK]problem z przyspieszeniem
[B4,2.0,ABK]problem z przyspieszeniem
Witam mam problem ze swoim audi a dokładnie to gdy rusze przeloncze na 2 bieg dam wiecej gazu dzieje sie tak ze audi mi spowalnia a puzniej szarpnie dostenie mocy i nabiera szybkosci nie wiem jak to dokladnie opisac jestem mlodym kierowca mam prawko niecaly rok a audi jeszcze krucej dopiero zapoznaje sie z mechanika itp a gdy sprawdzalem ile mi wyciagnie to wyciagala z ledwoscia 160 km i wiecej nie chciala co jest grane? bardzo prosil bym o pomoc czy to jest zwiazane z elektryka? jak cos to jest moje gg6928910 czekam na jakis kontakt lub odpowiedz szukalem na forum ale nigdzie nie moglem znalesc takich zdarzen
Rozumiem tylko jest jeszcze taki problem ze nie ma tam tej calej obudowy plastikowej z filtrem tym kwadratowym tylko bezposredni jest zalozony stozkowy i raczej chyba nie byl dawno wymieniany a czy ten storzkowy jest lepszy? czy lepiej zakupic cala obudowe i filtr ten kwadratowy tak jak jest orginalnie?
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, 21:58 przez newerafan, łącznie zmieniany 1 raz.
Poczytaj tutaj troszkę i się dowiesz, ja bym wolał oryginał. viewtopic.php?t=14095&highlight=filtr+sto%BFkowy
a jak ci to nie wystarczy to poszukaj szukajce "filtr stożkowy"
a jak ci to nie wystarczy to poszukaj szukajce "filtr stożkowy"
Dzieki juz o stozku wiem troche i asz mnie zatkalo ze trzeba smarowac go itp ja takich zeczy nie robilem mam pytanko jeszcze jedno co to jest ten uklad WN? dzieki wielkie za pomoc!
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, 21:57 przez newerafan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- marcinstudio1
- Forum Audi 80