[Coupe 2.3] Lepsze jak z fabryki
Piękne Coupe w dosłownie każdym calu. Wygląda bardzo świeżo. Plus za zaklejenie/ pomalowanie ramki na czarno <ok>
Gdyby była moja, przerzuciłbym ten znaczek na grillu z prawej na lewą stronę i zamalował odbłyśniki w reflektorach- bo zawsze o takich marzyłem Wymieniałeś żaróweczki w licznikach na mocniejsze?
Tylne lampy fajnie się prezentują. Chyba tak jest oryginalnie- bez mostkowania. U mnie od początku były przepalone żarówki i świeciły tylko paski z tyłu. Myślałem, że tak ma być. Myślałem że tak jak np. Ty masz jest po zmostkowaniu. Postanowiłem coś z tym zrobić i zmostkowałem jeszcze tylne przeciwmgielne :mrgreen: Wrzucę fotki w wolnym czasie :->
Gdyby była moja, przerzuciłbym ten znaczek na grillu z prawej na lewą stronę i zamalował odbłyśniki w reflektorach- bo zawsze o takich marzyłem Wymieniałeś żaróweczki w licznikach na mocniejsze?
Tylne lampy fajnie się prezentują. Chyba tak jest oryginalnie- bez mostkowania. U mnie od początku były przepalone żarówki i świeciły tylko paski z tyłu. Myślałem, że tak ma być. Myślałem że tak jak np. Ty masz jest po zmostkowaniu. Postanowiłem coś z tym zrobić i zmostkowałem jeszcze tylne przeciwmgielne :mrgreen: Wrzucę fotki w wolnym czasie :->
-
- Forum Audi 80
zaroweczki sa oryginalne jakos rok temu pomalowalem bańki czerwonym motipem co mi zostal z malowania zaciskow, probowalem z diodami ale nierownomiernie bylo podswietlone, z tym malowaniem zaroweczek to tak na chybil trafil...ale wyszlo poprawnie8S3 pisze:
Wymieniałeś żaróweczki w licznikach na mocniejsze?
Tylne lampy fajnie się prezentują. Chyba tak jest oryginalnie- bez mostkowania.
ramke malowalem czarnym matowym a potem na to bezbarwny (motip na 650C) a znaczek to tak juz z Niemiec przyjechalo
tylnie lampy winny swiecic podwojnie
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
co nowego heh musze skonczyc srodek robic a tam zostalo w sumie kupic nowy przelacznik na lusterka i zmiana tapicerkihołard pisze: Co nowego się szykuję? dywaniki znalazłeś jakieś?
mniej wiecej na cos takiego tylko ze z czarna alcantara, a potem... mechanika, polerka, zawiecha z osprzetem powerflexa i pare spraw ze zderzakiem takie tam inne duperele.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2008, 11:18 przez xxtomek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub