Sprzedane
Korzystając z wolnego weekendu postanowiłem coś porobić przy mojej białej audiczce. Niemogąc już patrzeć na poobdzierany i obskurny grill postanowiłem zafundować jego czarną odmianę
Najpierw przez 4 godziny usuwałem stary lakier, później naniosłem warstwę podkładu do plastiku. Po przeschnięciu pierwszej warstwy zmatowiłem go i naniosłem drugą. Po tym nastąpiło kolejne matowanie i nanoszenie czarnego matu - 3 warstwy.
Oto moje dzieło:
PS. Wiem, że kilka osób już próbowało malować grilla i kończyło się to ponownymi odpryskami. Tu pewnie też tak będzie, jednak mając na uwadze zamianę grilla na inny w przyszłości, na razie powinno wystarczyć
Najpierw przez 4 godziny usuwałem stary lakier, później naniosłem warstwę podkładu do plastiku. Po przeschnięciu pierwszej warstwy zmatowiłem go i naniosłem drugą. Po tym nastąpiło kolejne matowanie i nanoszenie czarnego matu - 3 warstwy.
Oto moje dzieło:
PS. Wiem, że kilka osób już próbowało malować grilla i kończyło się to ponownymi odpryskami. Tu pewnie też tak będzie, jednak mając na uwadze zamianę grilla na inny w przyszłości, na razie powinno wystarczyć
solskier jak będziesz rzucać to dzwoń po mnie wezme swoje kamienie ze sobą i przyjadę Ci pomóc :mrgreen:Solskier pisze:Wyszło bardzo fanie i zycze Ci aby trzymało sie do końca zycia i jedne dzien dłuzej, a jak odapdnie to wal folie termokurczliwa, przeszła juz próbe kaschera, grzania opalarka (symulacja upału ) jeszcze nie rzucałem w nia kamieniami ale zakładam ze i to wytrzyma <ok>
bastek grill gra gitara <mikolaj>