[B3/B4 all] Elektryczna regulacja reflektorów
[B3/B4 all] Elektryczna regulacja reflektorów
Panowie... krótkie pytanko:
Czy w oryginale na poz 1 w przełączniku wysokości świateł, światła ustawione są wyżej czy niżej niż na 2 i 3 pozycji ?
Czy w oryginale na poz 1 w przełączniku wysokości świateł, światła ustawione są wyżej czy niżej niż na 2 i 3 pozycji ?
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
a ja mam pytanko. W mojej B4 mam na dzień dzisiejszy ustawione światła na pozycji II i chyba jeszcze jest ciut za wysoko:( jak dam na pozycję III to jest w sam raz ale audiczka jest nieobciążona. Można podregulować to jakoś?? bo jak załaduję bagaż i wezmę 3 osoby na tył to braknie mi tych pozycji Pozdrawiam:)
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Hyyy ciekawe z tego co kiedys gdzies doczytałem to w B4 elektryczna regulacja swiateł szla na standardzie w kazdym modelu... chyba ze Twój AAZ był jakiś pierwszy wypust i jeszcze do tego sie nie stosowali.cobra pisze:nic nie kombinuję, po prostu wydawało mi się że ktoś wcześniej kombinował w ABC, bo w AAZ nie miałem tego luksusu i nie wiedziałem jak to ma działać poprawnie...
Sprawdz na poczatek czy w lampach masz aby na pewno elekryczne silnczki, bo moze ktoś je sobie przywłaszczył, następnie jak beda to wiazka do sprawdzenia a na końcu włacznik, a i pamietaj ze regulacja działa tylko po zapłonie i włczonych swiatłach mijania. <ok>tomczax pisze:skoro mowa o "regulacji świateł" mam takie cuś na konsoliu środkowej, jednak na 0, I, II, III światła cały czas świecą tak samo czego to może być wina? bezpiecznik?