[B4] Nagły zanik kierunków pilne!!
-
- Forum Audi 80
[B4] Nagły zanik kierunków pilne!!
NAgle w moim B4 przestały działać kierunki :-x tak po prostu, wymieniłem żarówki jakieś 2dni temu a teraz przyszłą pora na klosz od reflektora> Gdy już go zamontowałem żaden z kierunków nie działa ani przednie ani tyle poza tym na awaryjnych też nic sie nie włacza macie pomyśł co może być przyczyną?? Sprawdziłem już bezpieczniki ale wszystkie są OK
Z góry dzieki za pomoc :oops:
Z góry dzieki za pomoc :oops:
-
- Forum Audi 80
- Brother_red
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
MAm prośbe mógłbyś zprecyzować gdzie on jest dokałdneij albo jaki ma symbol to poszukam bo trochę tam tego wszystkiego wcisęli jednak a z tych schematów które pobrałem z działu download nie mogę się dopatrzeć zbyt wiele
CO jeszcze moze być przyczyna takiego zachowania wtedy zaczęły szybciej mrugać aż stanęły a dziś samochó satł na dworze cała noć i rano włacyzły się na chwile po czym znowu zgasły
CO jeszcze moze być przyczyna takiego zachowania wtedy zaczęły szybciej mrugać aż stanęły a dziś samochó satł na dworze cała noć i rano włacyzły się na chwile po czym znowu zgasły
jeżeli bezpieczniki sprawdzałeś tylko miernikiem, to może być to błędna diagnoza, czasami jak w bezpieczniku zostaje tylko jakiś cieniutki mostek to miernik pokazuje że dobrze, a bezpiecznik jest spalony.boskijacek447 pisze:bezpieczniki całe już sprawdzałęm wcześniej to było pierwsze co podejrzewałęm
więc jeśli tak sprawdzałeś to podmień bezpiecznik na nowy i może zacznie działać.
-
- Forum Audi 80
boskijacek447 pisze:MAm prośbe mógłbyś zprecyzować gdzie on jest dokałdneij albo jaki ma symbol to poszukam bo trochę tam tego wszystkiego wcisęli jednak a z tych schematów które pobrałem z działu download nie mogę się dopatrzeć zbyt wiele
Jak masz kierownice to pod nią jest polka.odkrecasz połke i w miejscu gdzie wchodza wkrety od poł :lol: ki jest niby parapecik (cos takiego).wsadz tam reke .po lewej stronie (jak siedzisz na fotelu kierowcy)znjaduje sie w tej wnece przekaznik. :lol: