Audi B3 !JEDYNA W SWOIM RODZAJU!
- czester-11
- Forum Audi 80
Jak wiemy nasze drogi sa ....we" na zakretach trzyma sie naprawde dobrze, jak sa jakies koleiny i nierownosci to trzeba trzymac kierownice :shock: jak byu sie tak puscilo na nierownosci to kapamortar pisze:Fele pikne, ciekawi mnie jak ci sie jezdzi ja po wymianie zawieszenia założyłem 195 i prowadzenie jest oki ale na 225 bym sie nie zdecydował chociaz wyglada lux kolor fajny widać prace nad autkiem ale ponizej lini świateł niestety przesadzona
Przydał by sie tam wiekszy silnik przyznaje, fotki beda dokladniejsze.. :-> obiecuje
A z tą wiocha..nie zgodze sie jedni lubia to 2 tamto ale nie ma tu wyjeb.. spojlera ze stara itp..wszystko staralem sie dograc..i nie przesadzac, a takich kół napewno 2 nie ma w polsce.. <ok> gwarantuje 8-) :-x PISZCIE DALEJ KOLEDZY :->
[ Dodano: 2008-05-06, 01:45 ]
Auto ma poszezane nadkola :shock: 8-) od strony dupki :oops: ..a z pszodu weszły...nawet 18 ale z tylu juz nie chciały:( ale te sa wyjebiste w kosmos :!: 8-)czester-11 pisze:podobami sie nawet
jak wcisneles 17 w b3 ?/
tez sie zastanawialem ale niewiem czy nie beda za duze czy nie bedzie ocieralo
No nie wiem czy mnie bo jezdzi podobne ..jak nie bardzo podobne po chorzowie i okolicach.. :-> zaraz trzeba zobaczyc czy twoje mi sie spodobaIvo pisze:aaaaa to ciebie widuje czasami na miescie
nie bede komrntował auta ktore mi sie nie podoba (wykonanie) ale najwazniejsze ze tobie sie podoba
fele sa fajne ale z wyjebistymi to przesadziles
ja w swojej coupecie mam oponki 225/45/17 i jakos szeroko one nien wygladaja.. 8-)
zadko kiedy mam okazje wjechac na miasto - taka mam prace..mavverick pisze:No nie wiem czy mnie bo jezdzi podobne ..jak nie bardzo podobne po chorzowie i okolicach.. :-> zaraz trzeba zobaczyc czy twoje mi sie spodoba
ale moze w weekend uda ci sie mnie gdzies upolowac <lol>
u mnie nie ma sie co podobac, no moze jedynie pakiet kamei'a 8-)
Dość fajna ta twoja B3 Fakt jednym sie spoilery podobają innym nie. Ogólnie Twoja wygląda z tym kolorem i spoilerami dość fajnie. Choć trochę przód b4 do reszty b3 nie robi ale nie jest źle Ważne że sie właścicielowi podoba Fele faktycznie bardzo fajne. U mnie niestety na razie tylko standardowe kołpaki więc felg zazdroszcze ;/ Ogólnie na plus a pracy właściciela włożone sporo.
:-> Dzieki Peter,AvantMan za wypowiedz :oops: pozytywna <lol>peter_k pisze:Dość fajna ta twoja B3 Fakt jednym sie spoilery podobają innym nie. Ogólnie Twoja wygląda z tym kolorem i spoilerami dość fajnie. Choć trochę przód b4 do reszty b3 nie robi ale nie jest źle Ważne że sie właścicielowi podoba Fele faktycznie bardzo fajne. U mnie niestety na razie tylko standardowe kołpaki więc felg zazdroszcze ;/ Ogólnie na plus a pracy właściciela włożone sporo.