IC69 w takim razie dzięki za info <ok>
Pozdro

To najlepiej jak byś pisał do kogo zostały już wysłane , to by była dobra opcja dla niecierpliwychDoc pisze:W odpowiedzi na pytania czy dotarła prywatna wiadomość z adresem, informuję, iż należy ją wysłać do użytkownika o loginie Koszulki PKA 80 który to założył temat odnośnie zamówień. Jeśli wiadomość widnieje w Waszej skrzynce "Do wysłania" mimo kliknięcia "wyślij" proszę się tym nie przejmować. Wiadomość została dostarczona, a z Waszej skrzynki "Do wysłania" zniknie.
Co do wysyłki koszulek - bardzo proszę o cierpliwość. Ja nie mogłem założyć z prywatnych pieniędzy takiej kwoty. Koszulki są zamówione, czekam na dostawę i wysyłam po kilka dziennie. To dość duże logistyczne przedsięwzięcie dla mnie, więc liczę na Wasze zrozumienie.
Nadal można jeszcze zamawiać koszulki. Czekam również na wpłaty osób które zobligowały się do kupna, a nie wpłaciły. Nie będę pokazywał palcami, ale są takie.
Jutro wygeneruję kolejny plik z wpłatami.
Mądrze powiedziane <ok>misiek440 pisze:chyba za dużo wymagacie - tyle pmów, i tak ma chłopak pewnie góre roboty