Pytania, spostrzeżenia, dyskusja o koszulkach
A coś ty nie widział, że poczta potrafi pieniądze przesyłać nawet 14 dni (raz tak miałem) i to był ostatni raz jak korzystałem z tego typu usługi u nich. Od tamtej pory zawsze przelewy wysyłałem z Banku Spółdzielczego - opłata 2,50zł a kasa w ten sam dzień (jeżeli wpłacisz przed 10 rano) lub dnia następnego max. Teraz przelewy robię przez net z WBK i też najdalej drugiego dnia kasa jest u odbiorcy.Arczizioom pisze:Prawie po tygodniu i moja dotarła nigdy więcej nie wpłace nic na poczcie.
-
markus_2884
- Forum Audi 80

- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie. Za jakiś czas ogłoszę ile ich zostało wolnych.Sławek320 pisze:Doc, A można jeszcze zamówić koszulki
Załączam najnowszy plik z dnia 15ego maja z godziny 23.40. Zerknij.markus_2884 pisze:Witam czy wpłynęły pieniądze ode mnie??
W chwili obecnej czekam na zrealizowanie zlecenia na 128 szt. koszulek PKA80 i 50 szt. PKA A6. Realizacja trwa 6-10 dni. Zamówiłem, sfinalizowałem przedwczoraj.markus_2884 pisze:Jak to jest z tymi koszulkami i ich wysyłaniem?
Po otrzymaniu zamówienia ( kurier ) zaczynam wysyłać jak zawsze sukcesywnie. Nie pójdę przecież ze 180 paczkami na pocztę. Codziennie będę wysyłał losowo po kilka.
Siadam wieczorem na pupsku, zaglądam w skrzynkę PW usera Koszulki PKA 80, sprawdzam czy ta osoba wpłaciła, jeśli tak to adresuje paczkę. Po zaadresowaniu osoba dostaje odpowiedź przez PW, że jutro leci do niego koszulka, a wiadomość z jego adresem kasuję, aby mi nie wadziła i myliła.
Codziennie adresuję kilka 8-10 paczek, a następnego dnia jadąc do pracy wysyłam.
Tak to technologicznie wygląda
Pozdrawiam
Ps:
Poniżej załączony plik.
Pieniądze wpłacone ale nie wiem czy wiadomość na pw dotarła bo mam ją w "do wysłania" i tu pytanie czy tak ma być i cz doszła wiadomość?
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 21:25 przez nowy200, łącznie zmieniany 1 raz.