Wysyłamy ramki !
- czarek_d20
- Forum Audi 80

Witajcie.
Mam ramki i co? :?:
Godzina 16.00 jeszcze widno myślę założę i zrobię fotkę - założyłem i zatrzaski jeden po drugim się rozleciały (wszystkie trzy na jednej ramce) dałem spokój z zakładaniem drugiej - zrobiłem tej ,,tandecie" zdjęcie telefonem i co z tego. Założyłem stare
jestem zniesmaczony.
pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy dobrych ramek.
Mam ramki i co? :?:
Godzina 16.00 jeszcze widno myślę założę i zrobię fotkę - założyłem i zatrzaski jeden po drugim się rozleciały (wszystkie trzy na jednej ramce) dałem spokój z zakładaniem drugiej - zrobiłem tej ,,tandecie" zdjęcie telefonem i co z tego. Założyłem stare
jestem zniesmaczony.
pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy dobrych ramek.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
czarek_d20, wszystkie były takie same. Fakt, plastik mało elastyczny. Trzeba delikatnie zatrzaskiwać a najlepiej delikatnie podgrzać wąsy jesli jest chlodno na zewn. Jesli zostanie cos przysle Ci listwę, wiec zostaw sobie drugą ramkę.
Ja również założyłem i nic nie ułamałem.
Co do poczty polskiej to sprawa jest niestety smutna, ale za mało było kasy aby wysyłać z doklejonym "ostrożnie"
Ja również założyłem i nic nie ułamałem.
Co do poczty polskiej to sprawa jest niestety smutna, ale za mało było kasy aby wysyłać z doklejonym "ostrożnie"
- czarek_d20
- Forum Audi 80

- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
florian, teraz to mną pojechałeś po bandzie.
Dobra jak chcesz. Jutro dam foto by Nokia 6630. Aparat oddalem szwagrowi.
Myslisz, że szewc by w dziurawych butach chodził ?
Mam proszę ja Ciebie ramki jak ta lala aż lśnią w słoncu.
Patrze w lusterko na stojącego za mną gościa w jakimś osranym Audi Q7 i widzę jak mu oczy z orbit wychodzą na widok ramek.
Miałem też taki motyw, ze zatrzymuje sie w McDonaldzie, podchodzi do mnie laska i mówi.
Pan jest PKA80 ? A skad Pani wie ? Widzą po ramkach. Mogę autograf ? Luz młoda i cyk jej.
Poważnie bez ramek to człowiek jest siusiorem.
Dobra jak chcesz. Jutro dam foto by Nokia 6630. Aparat oddalem szwagrowi.
Myslisz, że szewc by w dziurawych butach chodził ?
Mam proszę ja Ciebie ramki jak ta lala aż lśnią w słoncu.
Patrze w lusterko na stojącego za mną gościa w jakimś osranym Audi Q7 i widzę jak mu oczy z orbit wychodzą na widok ramek.
Miałem też taki motyw, ze zatrzymuje sie w McDonaldzie, podchodzi do mnie laska i mówi.
Pan jest PKA80 ? A skad Pani wie ? Widzą po ramkach. Mogę autograf ? Luz młoda i cyk jej.
Poważnie bez ramek to człowiek jest siusiorem.