Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
hołard, Osłony tarcz pomalowałem tak z nudów. Maiłem brać czarnym matem, ale jakoś czerwony mi się nasunął bo miałem malować zaciski. Ale po założeniu seryjnej felgi ledwo ten czerwony przebłyskuje na zewnątrz Przy malowaniu zacisków objadę to blachę na czarno Lusterka oczywiście idą w kolor i chyba progi też choć nie jestem przekonany do końca co do tych progów.
Co do felg to obawiam sie że przy większych rozmiarach będę musiał stosować jakieś bardzo niskie opony, z uwagi na ranty błotników :mrgreen:
spaykee, Emblemat S-Line miałem to nakleiłem. Może i to śmierdzi agro,ale jakoś w realu fajnie się prezentuje.
Co do silnika to poszukuje w Niemcowni dawcy, żeby przełożyć całość czyli silnik i skrzynkę tak jak pisałem.
A i Panowie felga oczywiście będzie, ale teraz ma milion wydatków a młodemu chłopakowi ciężko jest cokolwiek uskubać kasy :mrgreen: Powoli, powoli
Co do felg to obawiam sie że przy większych rozmiarach będę musiał stosować jakieś bardzo niskie opony, z uwagi na ranty błotników :mrgreen:
spaykee, Emblemat S-Line miałem to nakleiłem. Może i to śmierdzi agro,ale jakoś w realu fajnie się prezentuje.
Co do silnika to poszukuje w Niemcowni dawcy, żeby przełożyć całość czyli silnik i skrzynkę tak jak pisałem.
A i Panowie felga oczywiście będzie, ale teraz ma milion wydatków a młodemu chłopakowi ciężko jest cokolwiek uskubać kasy :mrgreen: Powoli, powoli
-
- Forum Audi 80
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Teraz kolej na mnie. Cieszy mnie to że zmieniłeś furkę na tak zacną - bardzo ładna i zadbana Niuńka. W tym kolorze widziałem 80tkę chyba ze 2 razy. Gleba fajna (jak u mnie ). To co mi się jednak najbardziej podoba to fakt że masz czarne lampki z tyłu - rewelka! Rzadko je widać na drogach więc dołączyłeś do naszego klubu
Reasumując gratuluję udanego zakupu!!
Czekam na info o modach CA
Reasumując gratuluję udanego zakupu!!
Czekam na info o modach CA
-
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Oofol, Dzieki przyjacielu, co do CA będę informował na bieżąco. Ty też nie stój w miejscu i wymieniaj klocki na nowe i lepsze :mrgreen:
Co do tych czarnych lamp to ich nie mam :mrgreen:
A jest jakiś sposób by zrobić domowym sposobem czarne lampy? Wiem że to niby półśrodki ale chciałem mniej więcej zobaczyć jak to będzie u mnie w realu.
[ Dodano: 2008-05-11, 22:43 ]
Bastek, Czarne oczy ładnie wyglądają :mrgreen:
Co do tych czarnych lamp to ich nie mam :mrgreen:
A jest jakiś sposób by zrobić domowym sposobem czarne lampy? Wiem że to niby półśrodki ale chciałem mniej więcej zobaczyć jak to będzie u mnie w realu.
[ Dodano: 2008-05-11, 22:43 ]
Bastek, Czarne oczy ładnie wyglądają :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Znalazłem w końcu dawcę :mrgreen: Audi 80 B4 2,3 NG Quattro
Silniczek w stanie idealnym jak i osprzęt do niego min nowa chłodnica :mrgreen: Niestety jest Quattro i nie przełożę skrzyni, wszystko już mam tylko skrzyni brakuje, mam ale z 5 cylidrowca PS ale nie wiem czy podpasuje bez problemów. Dzisiaj cały dzień dłubałem by wyjąc ten motor. Jutro wjeżdżam na podnośnik i wyjmuje silnik ostatecznie. Kurde aż chciało by się przełożyć napęd z tej Quattrówki :mrgreen:
A to silniczek:
\
Silniczek w stanie idealnym jak i osprzęt do niego min nowa chłodnica :mrgreen: Niestety jest Quattro i nie przełożę skrzyni, wszystko już mam tylko skrzyni brakuje, mam ale z 5 cylidrowca PS ale nie wiem czy podpasuje bez problemów. Dzisiaj cały dzień dłubałem by wyjąc ten motor. Jutro wjeżdżam na podnośnik i wyjmuje silnik ostatecznie. Kurde aż chciało by się przełożyć napęd z tej Quattrówki :mrgreen:
A to silniczek:
\
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
AUDI_A6 ładna bryczusie znalazłes!!!! <ok> silniczek miodzio,(czy nie masz problemu z inst, gazowa???), autko ładnie zaglebione, kolorek widac zadbany i ładny niezbyt mi podpasowayly te ciemne lampy i kierunki z przodu - ale to tylko moje zdanie.
powodzenia przy przekladce!!!!! naprawde fajne autko <ok> gratki
powodzenia przy przekladce!!!!! naprawde fajne autko <ok> gratki