Wizytówki PKA80
Tak a za tusz 150 zł i papier 50 zł to wolałbym kupić 30 wiztytówek niż samemu robićspaykee pisze:dokładnie... <ok>laki87 pisze:Panowie ale nie macie drukarek? kupcie sobie papier do wizytówek i drukujcie do woli....
przecież właśnie taki był zamysł opisany na początku tego tematu <ok>
papier wizytówkowy kosztuje grosze [ceny wahają się w zależności od wyglądu etc.] - proponuję biały aby nie było na wizytówce zbędnego tła i była bardziej czytelna :mrgreen:
bardzo dobra robota Doc
Ja już wydrukowałem 10 sztuk i niestety koniec tuszu
Jak tylko kupie nowy, za wycieraczką KAZDEJ 80'TKI W LEGNICY POJAWI SIĘ OWA WIZYTÓWKA :mrgreen:
Bardzo dobra robota
Koledzy proponuje to samo, wydrukujcie chociarz symbolicznie po 3 szt. i rozdajcie
Aby żyło sie lepiej :mrgreen:
Pozdro
Ja już wydrukowałem 10 sztuk i niestety koniec tuszu
Jak tylko kupie nowy, za wycieraczką KAZDEJ 80'TKI W LEGNICY POJAWI SIĘ OWA WIZYTÓWKA :mrgreen:
Bardzo dobra robota
Koledzy proponuje to samo, wydrukujcie chociarz symbolicznie po 3 szt. i rozdajcie
Aby żyło sie lepiej :mrgreen:
Pozdro
Heh
Prawde mówiąc to ja też nie mam :mrgreen:
Na to wychodzi :-o
Pozdro
[ Dodano: 2008-08-09, 21:29 ]
Kolego Enzo, nie jesteśmy sami :mrgreen:
Otóż, dziś na ulicy Warmińskiej przyuważyłem ładną B3 z taką fajną nalepka 'Audi80.pl' - skądś to znam :mrgreen:
Pozdrawiamy Nieznajomego Kolegę XD z Warmińskiej.
Korzystając z okazji odkopania tematu
Jeszcze raz gorąco zachęcam do drukowania naszych klubowych ulotek :-o
Aby żyło się lepiej...
Prawde mówiąc to ja też nie mam :mrgreen:
Na to wychodzi :-o
Pozdro
[ Dodano: 2008-08-09, 21:29 ]
Przepraszam za odkopanie tematuenzoo pisze: a witam witam :-p tylko my jesteśmy z legnicy?:->
Kolego Enzo, nie jesteśmy sami :mrgreen:
Otóż, dziś na ulicy Warmińskiej przyuważyłem ładną B3 z taką fajną nalepka 'Audi80.pl' - skądś to znam :mrgreen:
Pozdrawiamy Nieznajomego Kolegę XD z Warmińskiej.
Korzystając z okazji odkopania tematu
Jeszcze raz gorąco zachęcam do drukowania naszych klubowych ulotek :-o
Aby żyło się lepiej...