[B4 2.0 ABT] Sprzęgło sie skończyło...
[B4 2.0 ABT] Sprzęgło sie skończyło...
witam
NO i se pojeździłem przy 230 000 km skączyło mi się sprzęgło , czy to normalne że przy takim przebiegu juz jest jego koniec? jakiej firmy byście polecali? jaka cena?
pozdrawiam :mrgreen:
NO i se pojeździłem przy 230 000 km skączyło mi się sprzęgło , czy to normalne że przy takim przebiegu juz jest jego koniec? jakiej firmy byście polecali? jaka cena?
-
- Forum Audi 80
Re: [B4 2.0 ABT] Sprzęgło sie skończyło...
żywotność sprzęgła zależy w głownej mierze od stylu jazdy, ja u siebie wymianiłem przy 210tys ze względu na głośną sprężyne na tarczy która się w jakiś sposób urwała i huczała. prócz łożyska oporowego reszta była w bardzo dobrym stanie...ltomas83 pisze:witam
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Z tego co wiem w oryginale, w większości samochodów był i jest wkładany LUK, a z Sachs'em bywa różnie. Nie chodzi o jakość, ale o fakt wypuszczania regenerowanych sprzęgieł.
230 tys i wy narzekacie? To co mają powiedzieć właściciele TDI PD, HDI, CDI, i innych "I", którzy po 50 tys km muszą wymieniać koła dwumasowe (oczywiście wypada do nowego koła założyć nową tarczę).
230 tys i wy narzekacie? To co mają powiedzieć właściciele TDI PD, HDI, CDI, i innych "I", którzy po 50 tys km muszą wymieniać koła dwumasowe (oczywiście wypada do nowego koła założyć nową tarczę).
- krzysiek11
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub