[wielkopolska] Spot.
-
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ha no wiadomix :mrgreen:edek0507 pisze:Dexx daleko do siebie nie mamy więc gdyby doszło do wyjazdu to dobrze by było się zgadać i razem pocisnąć do Skoja co nie?
21 mi też wstępnie pasuje, to jak na 2 dni? Dopisuję się do listy <ok>
pozdro
[ Dodano: 2008-05-18, 11:50 ]
Edek jak jedziesz w strone Jarocina, ulica Wrocławska, to zapewne mijasz po prawej stronie taki mniejszy zakład wulkanizacyjny, jakieś 500m za mostem. Ja mieszkam dokładniepo drugiej stronie, nr. 101 8-)
Wiem gdzie, byłem nie dawno w tym zakładzie założyć oponki na aludexx pisze:Ha no wiadomix :mrgreen:edek0507 pisze:Dexx daleko do siebie nie mamy więc gdyby doszło do wyjazdu to dobrze by było się zgadać i razem pocisnąć do Skoja co nie?
21 mi też wstępnie pasuje, to jak na 2 dni? Dopisuję się do listy <ok>
pozdro
[ Dodano: 2008-05-18, 11:50 ]
Edek jak jedziesz w strone Jarocina, ulica Wrocławska, to zapewne mijasz po prawej stronie taki mniejszy zakład wulkanizacyjny, jakieś 500m za mostem. Ja mieszkam dokładniepo drugiej stronie, nr. 101 8-)
[ Dodano: 2008-05-18, 12:24 ]
To tzk z grubsza rzecz biorąc jest nas 6 <tance> <tance>
-
- Forum Audi 80
.............................................................willi pisze:no no no widze koledzy fajnie się bawili filmik superowy no i te naklejeczki na szybkach tylnych :mrgreen: cholera ze mnie tam nie było ale myśle że następnym razem dam rade przyjechać 8-)
no te naklejki to jak dobrze pamiętam to dzięki tobie je mamy no i mam nadzieje ,że następne spotkanie w większym gronie kolegów się odbędzie
Ok wieć 21 wstępnie.....
edek jakieś wpłaty przed przyjazdem rozumiem że będą na domek czy na miejsce na sen coś w tym stylu bo oczywiście teraz to 2 dniowy robimy tym bardziej że czerwiec będzie ciepło wiec browar obowiązkowo w dodatku zimny.......
willi rozumiem że sie piszesz też jak by co będe cie eskortował w drodze
[ Dodano: 2008-05-18, 13:17 ]
aha wiec kto by chciał jeszcze naklejke na szybke taką jak mam JA widac na filmie to willi oczywiście z tego co widze by załatwił ..... polecam jest sie bardziej widocznym na drodze....
edek jakieś wpłaty przed przyjazdem rozumiem że będą na domek czy na miejsce na sen coś w tym stylu bo oczywiście teraz to 2 dniowy robimy tym bardziej że czerwiec będzie ciepło wiec browar obowiązkowo w dodatku zimny.......
willi rozumiem że sie piszesz też jak by co będe cie eskortował w drodze
[ Dodano: 2008-05-18, 13:17 ]
aha wiec kto by chciał jeszcze naklejke na szybke taką jak mam JA widac na filmie to willi oczywiście z tego co widze by załatwił ..... polecam jest sie bardziej widocznym na drodze....
Tą naklejeczke to ja bym jedną poprosił, Szula a co do wpłat to troche później, trzeba najpierw ustalić kto by chciał w domku nocować a kto pod namiotem?
[ Dodano: 2008-05-18, 21:27 ]
A co Wy na to żeby każdy z nas wziął ze sobą namiot i rozbili byśmy się na polu namiotowym? Jedną noc pod namiotem jakoś byśmy przetrwali, chyba że ktoś woli w domku to będziemy czegoś odpowiedniego szukać
[ Dodano: 2008-05-18, 21:27 ]
A co Wy na to żeby każdy z nas wziął ze sobą namiot i rozbili byśmy się na polu namiotowym? Jedną noc pod namiotem jakoś byśmy przetrwali, chyba że ktoś woli w domku to będziemy czegoś odpowiedniego szukać
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: